Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Ok!

Won Hundred
Love Is Not A Crime Tee | White

250 kr
Produktet er desværre udsolgt
Oftest er nye varer på vej og ellers kan de hurtigt skaffes. Kontakt os og få besked med det samme.
For andet år i træk er Scoop Models, Won Hundred og Amnesty International gået sammen om at lancere en T-shirt for at sætte fokus på, hvor farligt det stadig er at være LGBTI-person mange steder i verden. Det kan stadig være livsfarligt... Læs mere
Produktbeskrivelse
For andet år i træk er Scoop Models, Won Hundred og Amnesty International gået sammen om at lancere en T-shirt for at sætte fokus på, hvor farligt det stadig er at være LGBTI-person mange steder i verden.

Det kan stadig være livsfarligt at være LGBTI-person i flere dele af verden. I otte lande, herunder Iran, Sudan og Saudi-Arabien risikerer man dødsstraf for at have sex med en person af samme køn, mens 63 øvrige lande straffer homoseksualitet med alt fra bøder til fængselsstraf.

Lande som Tjetjenien og Uganda er berygtede for deres systematiske forfølgelse af LGBTI-personer, men også her i Europa er der stadig problemer. For eksempel har Litauen en lov, der forbyder såkaldt ”homoseksuel propaganda til børn” med argumentet om, at det er ”et angreb på traditionelle familieværdier”. Loven bruges for eksempel til at forhindre LGBTI-organisationer i at udføre oplysningsarbejde.

”I alt for mange lande verden over er det stadig kriminelt, at elske den man vil, hvis man er LGBTI-person. Senest har vi kunnet se, at Ugandas ’anti-homosexuality bill’, en lov, der kan resultere i livstidsfængsel for LGBTI-personer, endnu engang har været til debat i parlamentet, ” siger Amnesty Internationals programleder Helle Jacobsen.

Love Is Not a Crime, kan mange måske huske fra sidste års udsolgte T-shirt og kampagne, der florerede på de sociale medier.

”Vi har valgt at fortsætte succes’en med sloganet Love Is Not a Crime, da vi kun ønsker at udbrede netop det budskab. Men I år, har vi også valgt at fokus skal være på de 63 lande, der straffer LGBTI personer. Derfor har vi valgt at liste dem alle på ryggen. ” Nikolaj Nielsen, Creative director Won Hundred

” Vi hos Scoop Models, kæmper en hård kamp for diversitet, som altid skinner igennem i de personligheder vi repræsenterer. Vincent Beier, er i år kampagnens hovedperson. Vincents person taler altid for det flydende køn.

Al overskud går Amnestys arbejde for at styrke LGBTI-personers rettigheder, blandt andet støtte til prides overalt i Europa, lobbyisme og pres på lokale myndigheder, så de sikrer, at pridedeltagere beskyttes mod overgreb.

- 100% bomuld
- Hvid
- Normal pasform
- "Love Is Not A Crime" printet med sort og rød skrift på fronten
- På bagsiden er printet de lande, der stadig straffer LGBTI-personer
- Maskinvask ved 30 grader

Dine fordele hos S.T. VALENTIN

Levering

Vi tilbyder gratis fragt over 699,- og ellers 29,-

A Gentleman's Agreement

Har du fundet varen billigere et andet sted? Kontakt os endelig, så laver vi en aftale to gentlemen imellem.

Returnering og ombytning

Vi tilbyder 14 dages returret og gratis ombytning, hvis du ønsker et andet produkt eller en ny størrelse.

Hjælp

Har du brug for hjælp? Kontakt os på Facebook eller via mail på kundeservice@stvalentin.dk