Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Ok!

What A Man Should Know
How To Clean Your Sneakers

250,00 kr
Find din størrelse
How to clean your sneaks...Forestil dig dine sneaks som en spejling af din sjæl. Ingen vil vise en beskidt sjæl frem, så hvorfor sine sneaks? Ok, det er eddermame et dårligt argument for at holde sine sneaks rene, men så gør det, fordi det bare... Læs mere
Produktbeskrivelse

How to clean your sneaks...

Forestil dig dine sneaks som en spejling af din sjæl. Ingen vil vise en beskidt sjæl frem, så hvorfor sine sneaks? Ok, det er eddermame et dårligt argument for at holde sine sneaks rene, men så gør det, fordi det bare ser bedre, mere stilet og mere ordentligt ud. Som en gentleman bærer sine sneaks. Plakaten “How to Clean Your Sneaks” pynter på væggen, og så guider den dig til at holde dine sneaks rene og pæne, så de kan holde i mange år. Plakaten er en del af S.T. VALENTINS mandeunivers “What a Man Should Know”.

- Guide til "How To Clean Your Sneakers"
Størrelser: 30 x 40 cm og 50 x 70 cm
- Rammen er ikke inkluderet
- Fås kun hos stvalentin.dk

 

Se, hvordan andre gentlemen har indrettet med vores plakater på insagram under #whatamanshouldknow. Vi vil også rigtig gerne se, hvordan du har gjort. Send os en mail eller tag os på Instagram eller Facebook - så vil vi være taknemmelige.

Dine fordele hos S.T. VALENTIN

Levering

Vi tilbyder gratis fragt over 699,- og ellers 29,-

A Gentleman's Agreement

Har du fundet varen billigere et andet sted? Kontakt os endelig, så laver vi en aftale to gentlemen imellem.

Returnering og ombytning

Vi tilbyder 14 dages returret og gratis ombytning, hvis du ønsker et andet produkt eller en ny størrelse.

Hjælp

Har du brug for hjælp? Kontakt os på Facebook eller via mail på kundeservice@stvalentin.dk