Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.

Tøj

Hos S.T. VALENTIN har vi en bred vifte af produkt-kategorier og produkter. Vi har en nøje udvalgt brandportefølje med fokus på skandinavisk modetøj til moderne gentlemen, der ønsker et købe kvalitetsprodukter med stilrene og tidsløse metervarer og pasforme. Læs mere under produkterne...

S.T. VALENTIN forhandler skandinavisk modetøj til moderne gentlemen

Hos S.T. VALENTIN har vi en bred vifte af produkt-kategorier og produkter. Vi har en nøje udvalgt brandportefølje med fokus på skandinavisk modetøj til moderne gentlemen, der ønsker et købe kvalitetsprodukter med stilrene og tidsløse metervarer og pasforme. Det betyder dog ikke, du ikke kan finde finde tidens skarpeste trends hos S.T. VALENTIN. Tværtimod! Vi forsøger altid at matche vores tankegang, med at have et sortiment af tidsløse varer, med at ramme de nyeste tendenser - men du vil aldrig se en lyserød skjorte med pailletter i vores sortiment!

Hos S.T. VALENTIN forhandler vi KUN tøj fra prominente brands vi kan stå inde for

Det har taget os mere end ti år at udvælge hvad vi selv mener er den perfekte portefølje af brands. Vi vil nemlig KUN forhandle tøj, vi selv kan stå inde for, og som vi selv ønsker at bære! Det betyder, at du i dag kan finde brands som bl.a. Norse Projects, Filippa K, Libertine Libertine, Won Hundred og Uncle Bright, når du handler på vores webshop og i vores butik i Aarhus.
Vores udvalg af tøj tæller bukser, skjorter, jakker, T-shirts og meget mere, så du kan være sikker på, du kan finde præcis det du søger i vores sortiment. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du være sikker på, vi har taget stilling til lige netop den skjorte eller de bukser du ønsker at købe. Vi kigger nemlig på tøjet som helhed, når vi indkøber styles til vores butik, og det betyder, vi kigger på alt fra materiale, pasform, trend og forholder det til, hvad vi forbinder med ham vi kalder S.T. VALENTIN's ærkekunde. S.T. VALENTIN's ærkekunde kender til vores historie, og han ved, vi har indkøbt varer på den måde siden vores forretning så dagens lys tilbage i 2008. Det betyder også, at du altid kan henvende dig, hvis en vare ikke lever op til dine forventninger. Læs mere her.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcis det tøj du er på udkig efter!

Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter er du altid velkomment til at kontakte os på kundeservice@stvalentin.dk eller på facebook.