Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Tøj / Skjorter /

Kortærmede skjorter

Kortærmede skjorter til mænd fra Wood Wood, TonsureLes Deux, Libertine Libertine, Portuguese Flannel, Han Kjøbenhavn og Uncle Bright

Kortæremde skjorter til mænd er et must have i en mands garderobe, når foråret og sommeren stille triller indover Danmark. Den kortærmede skjorte er et af de absolut mest alsidge stykker herretøj, når man er på den varme side af halvåret. Uanset om det er til jobbet, fødselsdagsfesten, brylluppet og eller i baren med gutterne, alt efter hvordan pasformen på skjorten er, og hvad man styler sin skjorte med. For eksempel hvis man vil dresse sin kortærmede skjorte op med en blazer, så har man et stilrent look, eller hvis man lader skjorten hænge udover et par jens for et mere afslappet look. Hos S.T. VALENTIN finder du alt fra den klassiske oxfordskjorte, den friske sommerskjorte med blomsterprint og en kortærmede skjorte til de afslappede café ture. Sammensætningsmulighederne er uendelige og uanset hvilke skjorter du vælger, så er kvalitet, pasform, og matriale valg altid essentielt og på plads hos os.