Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Tøj / Overtøj /

Blazere

Blazeren blev første gang set i den britiske flåde, hvor den var en del af uniformen. Siden da er den blevet en fast bestanddel af det internationale modebillede, og den laves i dag i et væld af forskellige styles. Læs mere under produkterne...

Hvis den moderne gentleman var en beklædningsgenstand var han en blazer

Blazeren blev første gang set i den britiske flåde, hvor den var en del af uniformen. Siden da er den blevet en fast bestanddel af det internationale modebillede, og den laves i dag i et væld af forskellige styles med fx kinekrave eller som dobbeltradet. Det betyder også at den moderne gentleman SKAL have en velsiddende blazer i sin garderobe i dag. Det bør slet ikke være til diskussion! Det behøver ikke være hver dag, du bruger den, men du kan være sikker på, du kan bruge den til mærkedage som fx bryllupper og nytårsaften. Og hvis du investerer rigtigt, behøver du måske kun én blazer - den skal selvfølgelig bare sidde godt!
Hvis du ikke er typen der bruger blazer til hverdag, bør du investere i en blazer med en klassisk farve - evt. sort, navy blå eller grå. Så har du en blazer i en farve, du ved passer godt med resten af din garderobe. Det er en no-brainer at sætte en hvid skjorte til en af de farver og få et stilsikkert look. Så kan du altid opgradere sættet med et slips eller en bow tie, hvis anledningen kalder på det.

Vores udvalg af blazere er småt men godt. Her finder du kun modeller, vi over tid har testet i samarbejde med vores kunder, som er rigtig glade for dem. Har du også mod på at prøve én af vores blazere, men har du brug for hjælp til at finde den pasform og størrelse der passer dig bedst, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@stvalentin.dk eller på facebook.