Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Tøj /

Overtøj

Er du på udkig efter en ny jakke, så er det hér du finder den! Vi har samlet det aller bedste udvalg af overtøj fra vores brands - så du kan med sikkerhed finde netop dén jakke du søger. Se vores udvalg hér, og læs nærmere under produkterne...

Se vores store udvalg af overtøj hos S.T. VALENTIN

Er du på udkig efter en ny jakke, så er det hér du finder den! Vi har samlet det aller bedste udvalg af overtøj fra vores brands i denne kategori - så du kan med sikkerhed finde netop dén jakke du søger.
Det er stensikkert at overtøj er én af de dyreste poster i ens garderobeskab, så det er vigtigt, man investerer klogt i sine jakker. Det er en god idé at købe jakker, der holder i mere end én sæson, og derfor er det vigtigt, du køber en jakke hvor kvaliteten afspejler prisen. Det betyder at du først og fremmest skal kigge på, hvilket materiale jakken er lavet i. Er du fx på udkig efter en uldfrakke, så er det en god idé at sikre sig, at jakken er lavet i (you guessed it!) uld. Uld er samtidig én af de metervarer, der holder dig bedst varm, hvilket naturligvis også er en understregning af, du bør kigge efter uld i din vinterfrakke. Er du på udkig efter en trenchcoat eller en anden sommerfrakke, er det selvfølgelig ikke vigtigt, du finder overtøj, der overvejende er lavet af uld!
Skal du have en ny vinterjakke er der mange parametre du kan kigge efter. En af dem er foringen. Man kan naturligvis kigge efter én med dun, men man kan fx også finde dun lavet på kunstfibre, som man ser i vores vinterjakker fra Krakatau. Det kan anbefales! Krakataus vinterjakker holder i øvrigt helt ned til -10 graders kulde.

Hvis du søger en tidsløs læderjakke eller en forårsjakke har vi også et selektivt udvalg, der matcher vores resterende portefølje af produkter - de er nemlig nøje udvalgt efter pris og kvalitet. Så hvis du skal have nyt overtøj, har vi et flot udvalg til den moderne gentleman!

Har du brug for hjælp til at finde den pasform og størrelse der passer dig bedst, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@stvalentin.dk eller på facebook.