Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Tøj / Overdele /

Striktrøjer

Du bliver mere glad for en god striktrøje end du regner med! Som bund i et outfit eller med en skjorte under, så striktrøjen kommer mere i fokus - og med enten et par jeans eller et par habitbukser. Der er mange muligheder, og du kan læse mere under produkterne...

Find den striktrøje du søger hos S.T. VALENTIN

Du bliver mere glad for en god striktrøje end du regner med! Som bund i et outfit eller med en skjorte under - og med enten et par jeans eller et par habitbukser. Der er mange muligheder, og du kan med sikkerhed finde en strik, der passer din smag, i vores udvalg!
Når du skal vælge en striktrøje er det vigtigt, du også tænker over hvilket formål, du gerne vil bruge den til. Skal det fx være fordi du gerne vil have en varm overdel til de koldere  måneder i efteråret og om vinteren, bør du kigge efter en striktrøje med overvejende eller 100% uld. Du kan også vælge en striktrøje i bomuld, hvis den skal være lidt mere universel og til brug året rundt. Når du har styr på det, skal du selvfølgelig kigge på, hvilket udtryk du ønsker i din striktrøje - og kombinationen af det funktionelle og det rette design kan gøre dit outfit til mere end bare ét i mængden.
Uanset hvad du er på udkig efter, synes vi, vi har strikket et godt udvalg af produkter sammen, men hvis du har brug for hjælp til at finde den pasform og størrelse der passer dig bedst, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@stvalentin.dk eller på facebook.