Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Tøj / Overdele /

Striktrøjer

En god strik er en lækker tilføjelse til garderoben. Den for eksempel styles op med en skjorte indenunder - men den kan også sagtens stå alene med et par dress pants eller et par jeans. Vi har strikket et rigtig lækkert udvalg sammen her, tag et kig!

Striktrøjer til mænd i uld, kashmir og alpaca

En striktrøje er det perfekte valg, når man vil holde varmen med god stil i den danske efterårs- og vinterkulde. Striktrøjer er langt fra kun at være praktiske beklædningsgenstande, som gør den kolde tid lettere at komme igennem. Den rigtige strik kan nemlig tilføre outfittet et cool look, som får den moderne gentleman til at træde frem fra mængden. I vores sortiment har vi striktrøjer i mange forskellige kvalitetsmaterialer, som hver især giver sit helt eget udtryk. De tre striktrøjer får hver deres særlige udtryk, pasform og fornemmelse, når man har den på. En kvalitetsstrik kan man både style med jeans for et afslappet look, og med en skjorte under og et par habitbukser får man et mere formelt udtryk.