Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Tøj /

Overdele

Under vores overdele finder du vores samlede udvalg af blazere, hoodies, sweatshirts og striktrøjer. Alle fire kategorier er absolut essentielle i dagligdagsgarderoben hos den moderne gentleman, og under produkterne kan du læse nærmere om hvorfor...

Køb hoodies, sweatshirts og striktrøjer til hverdagen hos S.T. VALENTIN

Under vores overdele finder du vores samlede udvalg af hoodies, sweatshirts og striktrøjer. Alle tre kategorier er absolut essentielle i dagligdagsgarderoben hos den moderne gentleman, der i dag bruger en hoodie, en sweatshirt eller en striktrøje ligeså ofte som han bruger en skjorte. Både hoodies, sweatshirts og striktrøjer er beklædningsdele man somme tider kan undervurdere i den forstand at det typisk "bare" er hverdagstøj. Men lige netop derfor skal du huske at købe det rigtige, når du handler i denne kategori. Det er jo noget af det tøj, du kommer til at bruge allermest! Så om du er på udkig efter hoodies, sweatshirts eller striktrøjer, kan du være sikker på, vi har sørget for at  udvælge produkter, du kan bære igen og igen og sæson efter sæson.

Har du brug for hjælp til at finde den pasform og størrelse der passer dig bedst, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@stvalentin.dk eller på facebook.