Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Tøj / Bukser /

Jeans

Jeans er en nødvendighed i en mands garderobe og her finder du lidt af hvert indenfor den kategori. Vi har flere forskellige pasformer at byde på, så om du er til stramtsiddende eller lidt mere løst, så har vi bukserne til dig.

Slidstærk denim med god pasform

Jeans udgør et af de allervigtigste items i en god herregarderobe. Jeans kommer i alverdens afskygninger – forskellige vaske, slid, farver og pasformer, der spænder fra loose fit over regular fit til slim fit. Holdbarhed, kvalitet, god pasform og udtryk er altafgørende for et par gode jeans til herrer, og det er de faktorer, vi lægger vægt på, når vi udvælger vores sortiment af jeans. S.T. VALENTIN forhandler op mod 18 forskellige jeans styles i butikken i Aarhus og vores webshop online. Vi har jeans, der passer til alle mænd og lige netop den pasform, vask eller type slid, du leder efter. Jeans er altid nemme at style med, fordi de går perfekt til både T-shirts, sweatshirts, strik og stort set alle typer sko og sneakers.