Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Tøj / Bukser /

Jeans

Vi har gjort det nemt for dig at finde netop de jeans, der passer præcis til dit behov. Vi forhandler nemlig kun danske Won Hundreds jeans, og under produkterne kan du læse nærmere om hvorfor...

Won Hundred laver de bedste jeans du kommer til at prøve

Vi har gjort det nemt for dig at finde netop de jeans, der passer præcis til dit behov. Vi forhandler nemlig kun Won Hundred, fordi vi efter mange års afsøgning af markedet har fundet frem til, at Won Hundred laver de klart bedste jeans på det danske marked, når man ser på sammenhængen af pris og kvalitet.
Vi har i skrivende stund fire forskellige jeans-modeller fra Won Hundred og hver model udmærker sig naturligvis på sin kvalitet og adskiller sig fra hinanden på deres pasform. Shady Jeans er til ham der ønsker et par jeans, der er så tætsiddende, at det ligner de er malet på. Dean Jeans er den mest universelle model med en slim-fit pasform, der passer til de fleste kropstyper. Ben Jeans er til ham der har veltrænede fodboldlår, og som samtidig ønsker et par jeans, der er tapered i læggen. Sidste og seneste skud på stammen er Bill Jeans som har en regular pasform. Bill Jeans er til dig der ønsker et par jeans i en klassisk pasform!

Har du brug for hjælp til at finde den pasform og størrelse der passer dig bedst, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@stvalentin.dk eller på facebook.