Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Tøj /

Bukser

Det kan være svært at finde den helt rette pasform, når du skal have nye bukser. Hos S.T. VALENTIN har vi et nøje selekteret udvalg af bukser, der kan matche alle behov, om du ønsker et slim, straight eller loose fit. Læs mere under produkterne...

Hos S.T. VALENTIN har vi bukser til enhver herres smag

Det kan være svært at finde den helt rette pasform, når du skal have nye bukser. Hos S.T. VALENTIN har vi et udvalg af bukser, der kan matche enhver herres smag, uanset om du ønsker et slim, straight eller loose fit.
Vi har vist alle oplevet at have købt et par bukser, man er blevet rigtig glad for - og når man så vil investere i et par nye, er modellen udgået. Det forsøger vi at undgå hos S.T. VALENTIN! Når du køber enten chinos, jeans eller habitbukser hos os, har vi sikret os, at det er en model der kører i minimum 2-3 år ad gangen. Gode eksempler er Filippa K's Terry Cropped Trouser og Les Deux' Como Suit Pants, som begge er buksemodeller, der er tidsløse, og som vi har haft i vores sortiment i minimum fem år. Det er naturligvis fordi vi ved, det er modeller, som vores kunder elsker - og derfor skal det være nemt at kunne tilkøbe sig et par nye!

S.T. VALENTIN hjælper dig med at finde præcis de bukser du søger

Når du køber bukser er det vigtigt, du finder en pasform der klæder dig godt. Har du fx brede fodboldlår, kan vi hurtigt blive enige om, det ikke ser godt ud med et par skinny jeans. Vi kan også blive enige om, skinny jeans kan se helt forrygende ud, hvis du er slank og du har sat en hvid tee og en læderjakke til! Det handler som sagt om at finde et par bukser, der klæder dig. Vi har gjort det nemt for dig! Vi forhandler jeans fra Won Hundred, hvor vi har tre modeller. Vælg Shady Jeans, hvis du ønsker et skinny fit. Vælg Dean Jeans, hvis du ønsker et slim fit. Og vælg Ben Jeans, hvis du ønsker et par jeans, der er brede i lårene og har tapered læg.
Er du på udkig efter habitbukser kan vi varmt anbefale at du tjekker vores udvalg fra Filippa K ud, da de altid formår at kombinere en god pasform med flotte og behagelige metervarer. Hvis du først har prøvet et par Filippa K habitbukser, får du svært ved at hoppe i andre habitbukser igen!

Har du brug for hjælp til at finde den pasform og størrelse der passer dig bedst, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@stvalentin.dk eller på facebook.