Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.

Sko

Sko, sneakers og støvler til den moderne gentleman

Hos S.T. VALENTIN, finder du sko i alle former og størrelser, lige fra sporty sneakers til preppy brogues, og alle vores fodtøj er nøje udvalgt til at matche tendenserne i den pågældende sæson. Husk, at sko er en meget vigtig del af en herre garderobe, da de har magt til enten gøre eller bryde hele dit outfit, så sørg for at du får det rigtige par. 

Sneakers
I løbet af de sidste 20 år er sneaker blevet mere og mere populære, og de er nu en vigtig del af enhver mands garderobe. Startede i sports industrien, er sneakers gået hele vejen fra tennis- og basketballstøvle til red carpet og de største modeshows. Hos S.T. Valentin tilbyder vi de nyeste styles fra større mærker som Asics og Shoe The BearGarment Project og vi har netop tilføjet det danske mærke ARKK til vores sneaker portfolio.  

Støvler
Når vejret bliver hård, har du brug for et par støvler. Støvlen beskytter dine fødder bedre, da det ikke kun dækker dine fødder og ankler, men strækker sig op ad benene og sørger for, at dine fødder forbliver tør fra vand, sne, mudder og andre farer, der kan opstå på din daglige spadseretur. Her hos S.T. VALENTIN har vi et bredt udvalg af støvler, der spænder fra et fashionabelt version af vandrestøvle fra Wolverine og klassiske Chelsea støvler fra Garment Project.