Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

Pure
Shots | Passion 750 ml

160,00 kr
  • Køb 3 for 150,00 kr pr. stk. og spar 7%
Produktet er desværre udsolgt
Oftest er nye varer på vej og ellers kan de hurtigt skaffes. Kontakt os og få besked med det samme.
Produktbeskrivelse

Pure Shots Passion er et shot, lavet på de bedste råvarer og opfundet af en tidligere danmarks mester indenfor cocktails. 

Hver eneste flaske er håndlavet. Derfor rører folkene bag Pure Shots selv i gryderne, tapper på flaske, påfører labels og pakker i kasser, samt tilsmager hver eneste batch, for at sikre den høje kvalitet. 

Shotet er lavet på rigtige passionsfrugt og mango med et strejf af citron og den samme gode vodka som er kendt fra lakridsen. 

Pure Passion er hele frugter undtagen skallen; al frugt, kerner, saft og kraft. Det giver en utrolig kraftig smag af passion, som understøttes af mangoen der bidrager med fylde og sødme. Citronen binder passionen og mangoen samt bidrager med friske, syrlige indspark i harmoni med passionen. 

Vodkaen er lavet på 96% finsprit og blandet med Aarhusiansk vand. Denne rene form for sprit er lavet på korn og bidrager således også til den rene smag i shottet.

Features

- 750 ml
- 16,4% alkohol
- Du skal være 16 år for at købe alkohol – og 18 år for at købe stærkere alkohol

Gentlemen pre-approved