Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Ok!

Pure Shots
Lakrids | 750 ml

160 kr
Størrelsesguide
Pure Shots Lakrids er et shot, lavet på de bedste råvarer og opfundet af en tidligere danmarks mester indenfor cocktails.  Hver eneste flaske er håndlavet. Derfor rører folkene bag Pure Shots selv i gryderne, tapper på flaske, påfører lab... Læs mere
Produktbeskrivelse

Pure Shots Lakrids er et shot, lavet på de bedste råvarer og opfundet af en tidligere danmarks mester indenfor cocktails. 

Hver eneste flaske er håndlavet. Derfor rører folkene bag Pure Shots selv i gryderne, tapper på flaske, påfører labels og pakker i kasser, samt tilsmager hver eneste batch, for at sikre den høje kvalitet. 

Shottet er lavet på en meget kraftig lakridsekstrakt, der udvindes af lakridsroden, tørres og pulverisereres, som tilsammen giver den intense smag af en ren og ægte lakrids.

Vodkaen er lavet på 96 % finsprit og blandet med Aarhusiansk vand. Denne rene form for sprit er lavet på korn og bidrager således også til den rene smag i shottet.

- 750 ml
- 16,4% alkohol
- Du skal være 16 år for at købe alkohol – og 18 år for at købe stærkere alkohol

Dine fordele hos S.T. VALENTIN

Levering

Vi tilbyder gratis fragt over 699,- og ellers 29,-

A Gentleman's Agreement

Har du fundet varen billigere et andet sted? Kontakt os endelig, så laver vi en aftale to gentlemen imellem.

Returnering og ombytning

Vi tilbyder 14 dages returret og gratis ombytning, hvis du ønsker et andet produkt eller en ny størrelse.

Hjælp

Har du brug for hjælp? Kontakt os på Facebook eller via mail på kundeservice@stvalentin.dk