14 dages returret

 

Du har 14 dages returret, når du handler online på stvalentineshop.dk. Din fortrydelsesfrist starter først ved varens modtagelse.

Skal du ombytte en vare - Læs mere under OMBYTNING

Som en ekstra service tilbyder vi, at du altid kan komme forbi vores butik i Aarhus og bytte/returnere varer, som du har købt online.


Retur

Ved returnering, betaler du selv for fragten. Du kan med fordel benytte det vedlagte returlabel, så er du nemlig sikker på at din pakke er forsikret. Der vil blive trukket 49 DKK fra dit ordre, når du benytter vores returlabel. 


Sådan gør du hvis du IKKE bruger vores returlabel
1. Bruger du ikke vores returlabel, sendes returpakken til følgende adresse. 

S.T. VALENTIN  
Guldsmedgade 23
8000 Aarhus C
Danmark

Vi påtager os intet ansvar for returpakken, før den er i vores besiddelse. Vi anbefaler derfor at du sender varen som forsikret pakke, så den kan spores.
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt som COD (efterkrav).

2
. Aflever pakken på posthuset

3. Når vi har modtaget pakken og gennemgået pakken for fejl, krediteres beløbet til kreditkortet pakken er købt på medmindre andet er aftalt. 

VIGTIGT:
Vi forventer, at du sender din pakke hurtigst muligt, efter at du har informeret os omkring din returnering. Du skal returnere varen(r) inden for 14 dage.

TILBAGEBETALING:
Så snart vi modtaget din returpakke, refunderer vi pengene til det kort der blev brugt ved købet. Vær opmærksom på, at der godt kan gå op til 30 arbejdsdage, før du kan se pengene på din konto. 


Hvis fristen udløber på en helligdag

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere varer bestilt i én ordre, men leveres separat, eller et produkt, der kommer i flere partier, kører perioden fra modtagelsen af det sidste produkt.

Du må kun håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes kvalitet og egenskaber. For at udøve fortrydelsesretten, bør du sende en utvetydig erklæring via e-mail inden for 14 dage efter varens modtagelse. Denne ret omfatter ikke nogle emner, og det vil blive vist i bestillingsprocessen.


Det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind

Det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Behold derfor din postkvittering og tracking nummer. Venligst returnere varen ubrugt i samme stand som ved modtagelsen. Vi forbeholder os retten til at afvise en vare, hvis emballagen er ødelagt eller på anden vis ikke kan sælges videre. Alle originale emballage, prismærker mv. skal returneres sammen med produktet, uden at være blevet manipuleret med. 


Fortrydelsesret ved brugte varer

Der er 14 dages fortrydelsesret for varer, som du har taget i brug. Hvis varen er blevet brugt kan den fortsat returneres under fortrydelsesretten. Som forbruger må man i princippet kun tage varen i øjesyn, altså afprøve dit køb som i en fysisk forretning. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde varen fungerer på. Er varen brugt kan du kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Det er forbrugeren som skal betale for evt. værdiforringelse. Den værdi fastsættes efter, hvad vi kan få for varen i et videre salg.Fandt du ikke det du søgte, kan du kontakte os på info@stvalentinshop.com eller ringe på tlf.: +45 50 96 84 57

Telefonen er åbent :
Mandag - Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00 
Søndag: Lukket

Du kan altid sende SMS'er og/eller mail til os 24/7, vi svarer tilbage inden for 24 timer.

Nulstil din adgangskode

Log ind

Glemt adgangskode? eller opret en ny konto her

Opret en konto hos S.T. Valentin