Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

Omega
Seamaster

5.000,00 kr
Kun i butikken
Vores vintageure kan kun købes i butikken på Guldsmedgade 23 i Aarhus C.
Produktbeskrivelse

Omega er et af de store traditionelle schweiziske urmærker som har en lang og gloværdig historie. Det blev stiftet helt tilbage i 1903 af Louis Brandt som lavede lommeure. De gamle Omega ure, som dette, betragtes af kendere at være i sammen klasse som Tissot, Universal Geneve, Heuer og Certina. 


Dette Omega Geneve er et manuelt dress herre ur fra først i 1960'erne. Urkassen guldbetrukket med 80 microm guld. Hvilket er så tæt på at være et massivt guldur uden helt at være det, men det holder og begynder ikke at ”flosse” i kanterne.

Urskiven er af sølv, men solen og tiden har sat sit aftryk og patineret uret til en champagnefarve.. Skiven er prydet med dauphine guldvisere og timemarkører kl. 12, 2, 4, 6, 8, og 10. Hvilket giver et harmonisk udtryk og sjældnere set end 12, 3, 6 og 9 figurationen som er den mest almindelige.

Uret måler 35.5 mm uden krone, hvilket var almindelig størrelse for herreure i sin tid. 
 
Da uret er af ældre dato og manuelt, foreslås det at tiden stilles hver morgen. Tag uret op til øret og bliv familiær med hvor meget det skal trækkes op. (Indtil det giver modstand og ikke ”klikker” længere når kronen drejes, men vær varsom.) Uret kan ikke tåle vand.

Features

- Uret måler 35.5 mm uden krone

Gentlemen pre-approved