Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Ok!

Om S.T. VALENTIN

S.T. VALENTIN - international mode med rene skandinaviske linjer

Mange oxfordskjorter er strøget, slips bundet og sneakers snøret, siden vi tilbage i 2009 slog dørene op til S.T. VALENTIN og bød verden velkommen i vores ydmyge kælderlokale i Grønnegade, Aarhus, med intet andet end et lille sortiment og skyhøje ambitioner. I dag er S.T. VALENTIN en respekteret multibrand store med omkring 50 danske og internationale mærker, butikslokaler i Guldsmedgade 23 i Aarhus og en international webshop med originalt redaktionelt indhold. Vi vil nemlig være mere end en tøjbutik. Under parolen »What A Man Should Know« forsøger vi med egenproducerede style guides, lookbooks, collabs, festlige events, ’how to’-guides, magasiner - og senest med en bog - at formidle vores opfattelse af den moderne gentleman og inspirere til godt gentlemanskab.

I S.T. VALENTIN finder du derfor altid en blanding af klassiske essentials, tidløs mode og de nyeste trends fra kommende og veletablerede designere verden over.  

FAQ om navnet S.T. VALENTIN:

Mange spørger, hvordan man udtaler vores navn, og hvad det betyder. Siger man Sankt Valentin, Store Valentin eller S – T – VALENTIN? Navnet S.T. VALENTIN kommer fra navnene på de to grundlæggere og indehavere, STeffen Larsen og Nikolaj Valentin, og udtales altså S – T – VALENTIN.

Byens Bedste to år i træk

Vi er meget stolte af at have vundet AOA Byens Bedste to år i træk i 2015 og 2016!