Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

Ofte stillede spørgsmål

JEG HAR TEKNISKE PROBLEMER MED BETALINGEN

I de fleste tilfælde, hjælper det at skifte din Internet browser.

Prøv evt. Firefox, Google Chrome, Safari m.m.

Hvis der stadig er problemer med at komme igennem med betalingen, venligst kontakt os på kundeservice@stvalentin.dk, hvor vi så kan arrangere en betaling via MobilePay eller bankoverførsel.


JEG HAR IKKE FÅET MIN ORDREBEKRÆFTELSE

Det kan godt ske, at din bekræftelsesmail er endt under dine uønskede mails. Ellers kan det være, at du har indtastet en forkert mailadresse. Venligst kontakt

os på kundeservice@stvalentin.dk, så vi kan bekræfte dit køb.


KAN JEG ÆNDRE I MIN ORDRE, EFTER JEG HAR GENNEMFØRT KØBET?

Ja, det kan du.

Din ordre vil blive pakket inden for 24 timer efter købet. Derfor, hvis du ønsker at foretage nogle ændringer eller annullere din ordre, skal vi have det at vide inden for denne tidsramme. Efter det, kan vi desværre ikke garantere, at vi kan ændre i din ordre. Kontakt os på mail kundeservice@stvalentin.dk eller ring til os på +45 50 96 84 57.


JEG HAR IKKE MODTAGET MIN ORDRE

Du kan altid spore din pakke på Post Danmark eller GLS' hjemmeside. Dit forsendelsesnummer er sendt til din mail, sammen med din faktura. I tilfælde af, at du ikke har modtaget dit forsendelsesnummer, venligst kontakt os på kundeservice@stvalentin.dk, så vi hurtigst muligt kan oplyse dig din pakkes status.


Track & Trace pakker fra Post Danmakr her

Track & Track pakker fra GLS her


KAN JEG SPORE MIN FORSENDELSE/PAKKE?

Du modtager din mail fra Post Danmark eller GLS med dit forsendelsesnummer, så snart din pakke forlader vores varelager. Hvis du ikke har modtaget noget, venligst 

kontakt os på kundeservice@stvalentin.dk, så kan vi oplyse dig forsendelsesnummeret med det samme.

Track & Trace pakker fra Post Danmakr her

Track & Track pakker fra GLS her


HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?
 

Vi har som regel dag-til-dag levering med Post Danmark og GLS. Dog vil der højest gå 2 hverdage, før du modtager din pakke. Du kan også altid følge din
pakke her:

Track & Trace pakker fra Post Danmakr her

Track & Track pakker fra GLS her


JEG HAR MODTAGET EN FORKERT VARE
 

Vi bestræber os på at løse problemer med forkerte varer hurtigst muligt. Du kan enten kontakte os på kundeservice@stvalentin.dk eller via telefonen +45 32 16 59 10, så sender vi straks den rigtige vare til dig.


 
JEG VIL GERNE OMBYTTE MIN VARE

Ønsker du at ombytte den købte vare til en anden størrelse/style, skal du blot anvende det vedlagte returlabel, hvorefter du afleverer returpakken på Posthuset
eller i Pakkeboksen. S.T. VALENTIN betaler returfragten, når du vælger at ombytte.


JEG VIL GERNE RETURNERE MIN VARE

Returnering:

Vi tilbyder 14 dages returret, fra den dag du modtager din pakke.
Ønsker du at returnere den købte vare skal du selv sørge for returfragten. Du kan med fordel vælge at anvende det vedlagte returlabel, men være opmærksom
på at vi pålægger dig et mindre gebyr på 49 DKK.

 

Ombytning og returnering rettes til: 

S.T. VALENTIN
Guldsmedgade 23
8000 Aarhus C
Att.: Online store

NB: Kontakt os venligst, hvis du vil ombytte til en anden størrelse, farve m.m., for at vi kan reservere varen på vores lager med det samme.
Se mere under RETURNERING


KAN I SKAFFE EN VARE HJEM TIL MIG HVIS DEN IKKE ER PÅ LAGER?

Vi vil altid gøre vores bedste for at skaffe en udsolgt vare hjem til dig. Kontakt os på kundeservice@stvalentin.dk eller ring til os på +45 50 96 84 57. Så kontakter vi leverandøren med det samme.


KØB ONLINE, BYT/RETURNER I BUTIKKEN

 

Som en ekstra service tilbyder vi, at du altid kan komme forbi vores butik i Aarhus og bytte/returnere varer, som du har købt online. Vores adresse er Guldsmedgade 23, 8000 Aarhus C.