Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
SHOP UDEN PROBLEMER! Alle ordrer kan returneres 14 dage fra vi åbner vores fysiske butik.

Lifestyle

Livsstilsprodukter for feinschmeckere i S.T. VALENTIN

Hos S.T. VALENTIN forhandler vi en lang række livsstilsprodukter for feinschmeckere, som man ikke ser i ethvert hjem. At drive en butik, handler for os i S.T. VALENTIN ikke blot om tøj, men ligeså meget om at skabe et livsstilsunivers der er indbegrebet af "den moderne gentleman"

S.T. VALENTIN forhandler plakater i eget design

Vi sætter, hos S.T. VALENTIN, en stor ære i at kunne være leverandør af anderledes, detaljeret og flot boligindretning, hvorfor vi har designet vores egne What A Man Should Know plakater, der ikke blot pynter på din væg, men også giver dig lidt sjov læsning til eftertanken.

Belysning
Med moderne og skandinavisk designet belysning fra Nordic Tales, kan du lyse din bolig op på en trendy måde og skabe en hyggelig stemning i dit hjem.
Især i de nordiske lande, hvor dagslys om vinteren er næsten helt fraværende, er belysning helt afgørende for funktionaliteten og atmosfæren i et hjem. Det er grunden til den skandinaviske designtradition fører an med hensyn til innovative lysdesign. Nordic Tales' belysning er dekorativ lys der sætter stemningen, samtidigt med at tilpasse brugernes behov. De mange store potentialer i LED-teknologi vil være alt afgørende i fremstilling af lamper i fremtiden.

Interiør
Vi tilbyder en række udvalg af skandinaviske interiør fra danske Nordic Tales, blandt andet varme uldtæpper, håndskåret peberkværn, geometriske skåle, der med garanti pynter dit hjem som intet andet. Nordic Tales er dedikeret til at designe de smukkeste og mest nyttige boligtilbehør til dit hjem, i samarbejde med de mest talentfulde up-coming designere. Der leverer produkter, hvor design, emballage, og storytelling er kombineret i en unik design oplevelse. Nordic Tales' interiør er skabt til dig, der tilbeder detaljer og i søge efter noget anderledes. 

Møbler
Vi tilbyder en række udvalg af skandinaviske møbler fra Nordic Tales, der med garanti pynter dit hjem som intet andet. De hårde skandinaviske vintre gør, at folk bruger det meste af deres tid indendørs. Den skandinaviske design tradition bygger på næsten hundrede års erfaring med fokus på kvalitet, design, ordentlig håndværk og holdbare materialer.