Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Lifestyle /

What a Man Should Drink

Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery er et mikro-destilleri etableret i 2014 og er placeret i København. Destilleriets særkende er at udvikle produkter, som er nye, kompromisløse og udfordrende. En ting du er garanteret ved en spiritus fra Copenhagen Distillery er en overflod af velsmag, nydelse og overraskende elementer i en helt perfekt forening.

Copenhagen Distillery DRY GIN

Copenhagen Dry Gin er en unik gin, der på en og samme tid er både ren, men også nuanceret i sin smag og duft. Ginen er ufiltreret så naturlig uklarhed kan forekomme – dette skyldes enebærrets æteriske olier. 


En gin ud over det sædvanlige. Copenhagen Dry Gin tilhører nemlig den meget eksklusive kategori ved navn Single Botanical Gin. Det betyder at enebær er dens eneste botanical og at der ikke er brugt andre overflødige ingredienser. Det siger lidt sig selv, men jo færre ingredienser, des mere udfordrende er det også at perfektionere den velsmag kombineret med overraskende elementer, Copenhagen Distillery har formået at skabe.

PURE Lakrids

Pure Shots Lakrids er en likør, lavet på de bedste råvarer og opfundet af en tidligere danmarks mester indenfor cocktails. Hver eneste flaske er håndlavet. Derfor rører folkene bag Pure Lakrids selv i gryderne, tapper på flaske, påfører labels og pakker i kasser, samt tilsmager hver eneste batch, for at sikre den høje kvalitet.

Likøren er lavet på en meget kraftig lakridsekstrakt, der udvindes af lakridsroden, tørres og pulverisereres, som tilsammen giver den intense smag af en ren og ægte lakrids.

Vodkaen er lavet på 96 % finsprit og blandet med Aarhusiansk vand. Denne rene form for sprit er lavet på korn og bidrager således også til den rene smag i likøren.

Hernö

HERNÖ Gin er den mest vindende gin i europa de seneste 3 år. Udsøgt økologisk gin fra det nordøstlige Sverige med bl.a. mjødurt, tyttebær og frisk Vanilje. En ”crispy" men afrundet gin med noter af enebær, citrus og stor kompleksitet af florale nydelser. Behøver vi sige mere?

SKIN GIN - Stilfuld, ekstravagant og enestående.

"Reptile Brown" er den ekstravagante variant af Skin Gin. Den omhyggeligt udformet 0,5-liters flaske har et slangeskind look med kobberfarvet folie stempling på alle sider.

Den særlige smag af Skin Gin er baseret på et udvalg af håndplukkede planteekstrakter, som er separat opvarmet og destilleret lige uden for Hamborg på den traditionelle metode med kildevand og alkohol.

Håndlavede fine essenser af enebær, mynte, lime, citron, grapefrugt, appelsin og koriander er endelig blandet og aftappet som "Skin Gin".

Because no good story ever started with someone eating a salad. Her finder du alt hvad hjertet hos en rigtig mand begærer. Nøje udvalgt til manden med god smag.