Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
På udkig efter julegaver til dig selv eller én du holder af? ALLE ordrer placeret frem til juleaften kan byttes til og med d. 10/1 2020. Læs mere her!
Produktbeskrivelse

Hvis man arbejder eller bor i Trondheim har man nok lagt mærke til at det er nemt at komme i kontakt med kompetente mennesker i forskellige brancher. I Trondheim er der mange såkaldte ‘’co-working’’ områder og inkubatorer der gør det nemt at bide sig fast på markedet. Nogle af de største teknologi virksomheder i byen er Nordic Semiconductor, ARM og Atmel, som alle bidrager positivt til velfærden i Trondheim. Alt i alt er Trondheim en positiv oplevelse for langt størstedelen af iværksætterne i byen. Startup Guide bøgerne er fyldte med business cases, ekspert råd, indsigt, interviews og råd omkring lokalområdet. Perfekt til dig der går med en lille iværksætter i maven eller bare interesserer dig for byens struktur. 

Gentlemen pre-approved