Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Lifestyle /

Plakater

Hvis du, som så mange andre har problemer med at komme igennem en mandag, åbne en BH, eller fange bartenderens opmærksomhed, så har vi nedenunder et bredt udvalg af vores egne “What a man should know” plakater der er klar til at guide dig! Samt andre plakater vi mener der passer ind i gentleman universet!-----

Oprindeligt var vores plakater tiltænkt som dekorationer til vores butik. Vi har designet et par plakater, som kredser omkring temaet "What A Man Should Know". Efterspørgslen blev så stor, at vi besluttede os for at sælge dem. Så hvis du er i akut behov for at vide, hvordan man får en bartenders opmærksomhed eller hvordan man flår en elg, så tage et nærmere kig på dem ovenfor. Udover vores "What A Man Should Know" plakater har vi nu tilføjet værker af vores helt egen kunstner og medarbejder, Mads Munch. De kan købes online og i butikken.

Hvis du, som så mange andre har problemer med at komme igennem en mandag, åbne en BH, eller fange bartenderens opmærksomhed, så har vi nedenunder et bredt udvalg af vores egne “What a man should know” plakater der er klar til at guide dig! Samt andre plakater vi mener der passer ind i gentleman universet!