Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Lifestyle /

Interiør

Hos S.T. VALENTIN handler det ikke blot om tøj, men ligeså meget om livsstilsuniverset. Derfor tilbyder vi en række udvalg af skandinaviske interiør fra danske Nordic Tales og Roon & Rahn, blandt andet håndskåret moodboard knagerækker der med garanti pynter dit hjem som intet andet. Nordic Tales er dedikeret til at designe de smukkeste og mest nyttige boligtilbehør til dit hjem, i samarbejde med de mest talentfulde up-coming designere. Der leverer produkter, hvor design, emballage, og storytelling er kombineret i en unik design oplevelse. Nordic Tales' interiør er skabt til dig, der tilbeder detaljer og søger efter noget anderledes. Roon & Rahn har skabt en løsning, der ikke bare fungerer som praktisk ophæng, men et system bestående af moodboards og magnetiske hangers i lys- og røget egetræ, der giver ejeren mulighed for at udstille sine yndlingsitems på sin egen personlige skræddersyet moodboard-løsning.

Når det kommer til indretning er der ingen tvivl om at produkterne fra det danske brand Roon & Rahn tilføjer et maskulint skandinavisk look til boligen. Produkterne tager først og fremmest udgangspunkt i formidabelt godt håndværk, samtidig med at tilbyde detaljeret flot design.