Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Lifestyle /

Interiør

Hos S.T. VALENTIN handler det ikke blot om tøj, men ligeså meget om livsstilsuniverset. Derfor tilbyder vi en række udvalg af skandinaviske interiør fra danske Nordic Tales og Roon & Rahn, blandt andet håndskåret moodboard knagerækker der med garanti pynter dit hjem som intet andet. Nordic Tales er dedikeret til at designe de smukkeste og mest nyttige boligtilbehør til dit hjem, i samarbejde med de mest talentfulde up-coming designere. Der leverer produkter, hvor design, emballage, og storytelling er kombineret i en unik design oplevelse. Nordic Tales' interiør er skabt til dig, der tilbeder detaljer og søger efter noget anderledes. Roon & Rahn har skabt en løsning, der ikke bare fungerer som praktisk ophæng, men et system bestående af moodboards og magnetiske hangers i lys- og røget egetræ, der giver ejeren mulighed for at udstille sine yndlingsitems på sin egen personlige skræddersyet moodboard-løsning.

Når det kommer til indretning er der ingen tvivl om at produkterne fra det danske brand Roon & Rahn tilføjer et maskulint skandinavisk look til boligen. Produkterne tager først og fremmest udgangspunkt i formidabelt godt håndværk, samtidig med at tilbyde detaljeret flot design.