Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
På udkig efter julegaver til dig selv eller én du holder af? ALLE ordrer placeret frem til juleaften kan byttes til og med d. 10/1 2020. Læs mere her!
Produktbeskrivelse

COPENHAGEN DISTILLERY x S.T. VALENTIN er en limiteret gin med orangesmag. Ginen er inspireret af den klassiske orange gin, som var populær mellem 1930'erne og 1950'erne, hvorefter den nærmest forsvandt fra cocktailglassene. Copenhagen Distillery valgt at sætte deres egen kreative signatur på orangeginen, og resultatet er en gin, der skiller sig ud i både smag og design. Den fine smag af Orange Gin er fortrinsvis drevet frem af appelsin og pomerans, men med sødme fra svesker og kontrast fra peber og kardemomme får du en rig og intens smag. Henover det hele svæver noterne af enebær og samler det hele i en smukt afstemt mundfuld. 

COPENHAGEN DISTILLERY x S.T. VALENTIN er lavet i et limiteret oplæg på kun 100 flasker og er derfor en flaske en ægte gin-connoisseur må have i sin samling.

Features

- Alkoholprocent 41% vol.
- Håndlavede batches á 100 flasker
- Alkoholbase Neutral, hvede-baseret alkohol
- Master Distiller: Henrik A. Brinks
- Du skal være 16 år for at købe alkohol – og 18 år for at købe stærkere alkohol

Gentlemen pre-approved