Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
På udkig efter julegaver til dig selv eller én du holder af? ALLE ordrer placeret frem til juleaften kan byttes til og med d. 10/1 2020. Læs mere her!
Produktbeskrivelse

I Copenhagen Distillery destillationsproces anvendes udelukkende honning som alkoholbase og derfor kan alle overflødige ingredienser udelade, så den rene smag af honning og enebær for lov til at folde sig ud på smukkeste vis. Copenhagen Dry Gin tilhører således den meget eksklusive kategori ved navn Single Botanical Gin. Det betyder, at enebær er den eneste botanical. Copenhagen Dry Gin er desuden en Single Estate Gin, hvilket betyder, at alle destillationer er foregået på samme destilleri. Men det siger sig selv, at jo færre ingredienser, des mere udfordrende er det at perfektionere den særskilte og sofistikerede smag, Copenhagen Distillery har skabt. Smagspaletten er derfor garneret med en virkelig unik og dvælende note fra Propolis (også kendt som bi-lim), som er blevet destilleret sammen med honningen. Igennem kompromisløs udforskning og perfektionering af balancen mellem de få ingredienser er resultatet blevet en unik gin, der på en og samme tid er både ren men også nuanceret i sin smag og duft. Ginen er ufiltreret så naturlig uklarhed kan forekomme. Det skyldes enebærrets æteriske olie.

Features

- Alkoholprocent 44% vol.
- Håndlavede batches á 200 flasker
- Alkoholbase 100% honningsprit fra dobbeltdestilleret Mjød
- Master Distiller: Henrik A. Brinks
- Du skal være 16 år for at købe alkohol – og 18 år for at købe stærkere alkohol

Gentlemen pre-approved