Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
På udkig efter julegaver til dig selv eller én du holder af? ALLE ordrer placeret frem til juleaften kan byttes til og med d. 10/1 2020. Læs mere her!

BeoPlay
H9 | Black

3.800,00 kr
Produktet er desværre udsolgt
Oftest er nye varer på vej og ellers kan de hurtigt skaffes. Kontakt os og få besked med det samme.
Produktbeskrivelse

H9 fra Beoplay er et par luksus hovedtelefoner. Hovedtelefoner kommer med trådløs Bluetooth funktion og i samme velkendte design som Beoplay H7.

Nøje udvalgte materialer af højeste kvalitet som naturligt blødt lammeskind, læder og aluminium gør Beoplay H9 behagelige at have på, og bringer en følelse af hverdags luksus. Det bløde naturlige lammeskind på ørepuderne er det første, du lægger mærke til, når du tager BeoPlay H9 på. 

Batteriet er 3 timer om at lade og derefter kan der nydes musiklytning fra dem i op imod 14 timer. Hovedtelefonerne er med intelligent batteristyring, som betyder at hovedtelefonerne selv slår fra, når de ikke er i brug og derved sparer på batteriet. Aktiv støjreduktion kan også slåes fra/til. Derudover kan H9 selvfølgelig også bruges med mini-jack kabel og dermed spare på batteriet.

- Naturligt læder med sort skum og sort belægning.


SPECIFIKATION

- Mål: 197 x 225 x 40 mm
- Vægt: 296 g
- Batteri: Lithium-Ion batteri med op til 14 timers Bluetooth 
- Frekvensområde: 20 Hz til 22,000 Hz

I KASSEN

- BeoPlay H9 høretelefoner
- Audio kabel med 3,5 mm jack-stik
- Mikro USB kabel til ladning
- Fly-adapter
- Mule-pose til opbevaring
- Quick Guide

LEVERINGSTID: 1-3 DAGE 

 

Gentlemen pre-approved