Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
På udkig efter julegaver til dig selv eller én du holder af? ALLE ordrer placeret frem til juleaften kan byttes til og med d. 10/1 2020. Læs mere her!
Produktbeskrivelse

H5 fra BeoPlay er et par ultra-lette, trådløse earplugs, der passer godt i øret når du dyrker motion eller til et liv på farten.

H5 fra BeoPlay er designet til at sidde tæt i øret og kommer med et udvalg af ørepropper, bl.a. Comply ™ Sport, der har en indbygget membran, der forhindrer fugt og ikke ødelægger elektronikken og lyden.
De fire forskellige, robuste og åndbare ørepropper i silikone har en behagelig pasform i øret og er ideel til motion eller et liv på farten.

Med H5 fra BeoPlay, kan du nemt både høre musik, svare på opkald takket være den praktiske medfølgene fjernbetjening. Bluetooth 4.2 med aptX og AAC kodeks sikrer, du ikke går på kompromis med lydkvaliteten.

Inspireret af de materialer, der anvendes til fremstilling af sneakers, er ledningen, der forbinder ørepropperne indkapslet i flettet tekstil, der gør H5 holdbar, komfortabel og samtidig let at rengøre. 

SPECIFIKATIONER

- Mål: 39 x 28 x 23.5 mm
- Materialer: aluminium, tekstil, gummi
- Længde mellem earbuds: 52 cm
- Oplader: 28.8 x 28.8 x 29.2 mm
- Lyd princip: dynamisk
- Frekvensområde: 20-22.000Hz 

I KASSEN

- BeoPlay H5 høretelefoner
- USB oplader
Comply™ Sport ear tips med SweatGuard™ (S, M, L)
- Silikone ørepropper
- Tre stk. kabelklemmer
- Bæretaske
Quick start guide

 

LEVERINGSTID: 1-3 DAGE

 

Gentlemen pre-approved