Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
På udkig efter julegaver til dig selv eller én du holder af? ALLE ordrer placeret frem til juleaften kan byttes til og med d. 10/1 2020. Læs mere her!
Produktbeskrivelse

Vi er her hos S.T. VALENTIN glade for endeligt at kunne præsentere Beoplay H4 – en trådløs over-ear-hovedtelefon med fokus på det helt essentielle. Bang & Olufsen Signature Sound, autentiske materialer og op til 19 timers afspilning. H4 skiller sig ud fra BeoPlay's øvrige linje med et lidt mere sporty udtryk, der er en anelse mere simpelt end det man kender fra H7, H8 og H9.

Beoplay H4 har et udtryksfuldt, moderne design og er perfekt til musik på farten. Materialerne – læder, aluminium og stål – er enkle, ægte og nøje udvalgt for at opnå optimal komfort og pasform.

Lyden er præcis, klar og formidler musikken, som kunstneren havde forestillet sig den. Og med den lange batterilevetid kan du være på farten med H4 og nyde musikken i endnu længere tid - helt op til 19 timer med trådløs afspilning.

Den lidt lavere pris betyder at H4'eren ikke har aktiv støjreducering, men i stedet er skummet i ørekopperne designet til at lukke udefrakommende lyde ude.

- Sort

SPECIFIKATION

- Mål: B 195 mm x H 220 x D 50 mm
- Vægt: 235 g
- Batteri: Genopladeligt lithium-Ion batteri med op til 19 timers Bluetooth 
- Frekvensområde: 20 til 22,000 Hz
- Tilslutninger: 1,2 m lydkabel med 3,5mm minijackstik som alternativ til trådløs tilslutning og 0,25 m USB til mikro-USB-kabel til opladning
- Trådløs Bang & Olufsen Signature Sound
- Rene linjer, minimalistisk udtryk
- Autentiske, ærlige materialer - læder, aluminium og stål

I KASSEN

- BeoPlay H4 høretelefoner
- Lydkabel med 3,5 mm minijackstik
- USB til mikro-USB-kabel til opladning
- Quick Guide

LEVERINGSTID: 1-3 DAGE

Gentlemen pre-approved