Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
På udkig efter julegaver til dig selv eller én du holder af? ALLE ordrer placeret frem til juleaften kan byttes til og med d. 10/1 2020. Læs mere her!
Produktbeskrivelse

Den nye A1 fra BeoPlay er en ultra-bærbare bluetooth højttaler, som du kan tage med overalt, med mere bass og mere lyd end nogensinde. BeoPlay A1 har omgivende True 360 ​​lyd - så lydens omfang er enorm, uanset hvor du lægger den. Og med en maksimal effekt på 2x140 W, er selv de tungeste beats
nemme at bære.

A1'eren er lille nok til at sidde i din hule hånd, den vejer kun 600g, og på grund af sin form, er det let at opbevare i tasken eller lommen, så du kan tage den med overalt og nyde Bang & Olufsen Signature Sound når som helst.

De afrundede aluminium design er både flot at se på, men også utrolig slidstærk. Sammen med dobbelt-støbte polymer base, danner det en stærk beskyttende skal. Den er designet til at klare stød og skrammer, mens den stadig beskytter de sarte drivere og elektronik indeni. 

BeoPlay A1 har desuden en indbygget mikrofon til at foretage opkald.

Designer: Cecilie Manz.

-  Sølv med tan læderrem

SPECIFIKATIONER

- Mål: 4.8 x 13.3 cm
- Vægt: 0.6 kg
- Frekvens: 60 Hz til 20.000 Hz
- Genopladeligt Li-ion batteri med op til 24 timers afspilning.

TILSLUTNING

- Trådløs stereo parring
- 1 x 3,5 mm Mini-Jack
- Mobil enhed
- 1 x USB-tilslutning til opladning af din enhed, mens du spiller musik

POWER AMPLIFIER

- 2 x 30W Klasse D for woofer og tweeter
- 2 x 140W peak power

I KASSEN

- BeoPlay A1
- Quick guide 
- USB-C
- USB-A kabel

Leveringstid: 1-3 dage

Gentlemen pre-approved