Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
På udkig efter julegaver til dig selv eller én du holder af? ALLE ordrer placeret frem til juleaften kan byttes til og med d. 10/1 2020. Læs mere her!

Leveringsmuligheder


Levering

Fragt og levering

  • Fragt fra 29 kr
  • Fri fragt over 699,-
  • Afhent gratis i butikken
  • Leveringstid 1-2 hverdage

Din ordre sendes med GLS, Post Nord eller du kan vælge at afhente den i butikken i Guldsmedgade 23 i Aarhus. Med GLS kan du vælge levering til pakkeshop, firma-adresse eller til din privat-adresse.

Med Post Nord kan du vælge levering til pakkeboks, postbutik, firma-adresse eller til din privat-adresse. Hvis der ikke er nogen hjemme på leveringstidspunktet, vil pakken blive leveret til nærmeste udleveringssted - medmindre ud har valgt modtagerflex.

OBS: Hvis der ikke er plads i det valgte udleveringssted, kan både PostNord og GLS være nødsaget til at flytte pakken til nærmeste udleveringssted. I så fald vil du automatisk få besked herom.

Vælger du at afhente i vores butik, vil du modtage en e-mail så snart din ordre er pakket og klar til afhentning. Når du kigger ind i butikken, oplyser du bare dit navn, så finder vi din ordre frem til dig.

Leveringstid
Vi behandler din ordre hurtigst muligt og har typisk en leveringstid på 1-2 hverdage. Der kan dog være øget leveringstid i travle perioder. Når din pakke er klar til afsendelse, vil du modtage en e-mail med Track & Trace fra din valgte leveringsfirma.

Track & Trace

Track & Trace pakker fra Post Nord her
Track & Track pakker fra GLS her