Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.

Leveringsmuligheder


Levering

Fragt og levering

  • Fragt fra 29 kr
  • Fri fragt over 699,-
  • Afhent gratis i butikken
  • Leveringstid 1-2 hverdage

Din ordre sendes med GLS, Post Nord eller du kan vælge at afhente den i butikken i Guldsmedgade 23 i Aarhus. Med GLS kan du vælge levering til pakkeshop, firma-adresse eller til din privat-adresse.

Med Post Nord kan du vælge levering til pakkeboks, postbutik, firma-adresse eller til din privat-adresse. Hvis der ikke er nogen hjemme på leveringstidspunktet, vil pakken blive leveret til nærmeste udleveringssted - medmindre ud har valgt modtagerflex.

OBS: Hvis der ikke er plads i det valgte udleveringssted, kan både PostNord og GLS være nødsaget til at flytte pakken til nærmeste udleveringssted. I så fald vil du automatisk få besked herom.

Vælger du at afhente i vores butik, vil du modtage en e-mail så snart din ordre er pakket og klar til afhentning. Når du kigger ind i butikken, oplyser du bare dit navn, så finder vi din ordre frem til dig.

Leveringstid
Vi behandler din ordre hurtigst muligt og har typisk en leveringstid på 1-2 hverdage. Der kan dog være øget leveringstid i travle perioder. Når din pakke er klar til afsendelse, vil du modtage en e-mail med Track & Trace fra din valgte leveringsfirma.

Track & Trace

Track & Trace pakker fra Post Nord her
Track & Track pakker fra GLS her