Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.

Bytteservice - Ombytning og returnering


Ombytning

Du har 14 dage til at ombytte/returnere din(e) vare(r) efter modtagelse (OBS: Der gælder andre regler omkring julhandlen. Se toppen af vores side omkring udvidet ombytningsret.)

Ved ombytning, betaler vi for fragten begge vej med den vedlagte returlabel.

Sådan gør du

 1. Udfyld vedlagte returformular
 2. Send pakken med vedlagte returlabel
 3. Lav en bestilling på den vare du ønsker i stedet
 4. Vi refunderer pengene fra den gamle ordre så snart vi modtager din returnering

Hvis de(n) ønskede vare(r) ikke er på lager, kan du kontakte os på mail kundeservice@stvalentin.dk, og så vil vi gøre alt for at skaffe de(n) vare(r) du ønsker.

  Det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind

  Det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Behold derfor din postkvittering og trackingnummer. Venligst returnér varen/varerne ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Vi forbeholder os retten til at afvise en vare, hvis emballagen er ødelagt eller på anden vis ikke kan sælges videre. Alle originale emballage, prismærker mv. skal returneres sammen med produktet uden at være blevet manipuleret med.


  Returnering

  Du har 14 dages returret, når du handler online på www.stvalentin.dk. Din fortrydelsesfrist starter først, den dag du modtager din(e) vare(r).

  Som en ekstra service tilbyder vi, at du altid kan komme forbi vores butik i Aarhus og bytte/returnere varer, som du har købt online.

  Bemærk, du selv skal betale for fragt, hvis du ønsker at returnere en vare, du har købt på www.stvalentin.dk. Du kan med fordel benytte det vedlagte returlabel, du får med i pakken ved modtagelse. Så er du nemlig sikker på, at din pakke er forsikret. Vælger du at benytte det vedlagte returlabel, vil der blive trukket 49 DKK fra det samlede beløb af din ordre. Har du fx købt en vare til 500 DKK og vælger at returnere den ved brug af vores returlabel, vil vi refundere 451 DKK.

  Sådan gør du hvis du bruger vores returlabel

  1. Udfyld vedlagte returformular
  2. Brug vedlagte returlabel eller send til nedenstående adresse
  3. Vi refunderer pengene så snart vi modtager din returnering

  Sådan gør du hvis du ikke bruger vores returlabel

  1. Udfyld vedlagte returformular
  2. Send pakken til følgende adresse: S.T. VALENTIN ApS, Guldsmedgade 23, 8000 Aarhus C, Danmark.
  3. Vi refunderer pengene så snart vi modtager din returnering

  Vi påtager os intet ansvar for returpakken, før den er i vores besiddelse. Vi anbefaler derfor at du sender varen som forsikret pakke, så den kan spores. 
  Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt som COD (efterkrav)

  Hvis fristen udløber på en helligdag
  Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af, du har bestilt flere varer bestilt én ordre, men vi har leveret dem seperat eller af flere omgange - ved fx forudbestillinger eller et produkt, der kommer i flere partier, løber din returfrist fra modtagelsen af det sidste produkt.

  Du må kun håndtere varerne på en måde, hvorpå du kan fastslå varernes kvalitet og egenskaber. For at udøve fortrydelsesretten, bør du sende en utvetydig erklæring via e-mail inden for 14 dage efter varens modtagelse. Denne ret omfatter ikke nogle emner, og det vil blive vist i bestillingsprocessen.

  Det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind
  Det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Behold derfor din postkvittering og trackingnummer. Returnér venligst varen ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Vi forbeholder os retten til at afvise en vare, hvis emballagen er ødelagt eller på anden vis ikke kan sælges videre. Alle originale emballage, prismærker mv. skal returneres sammen med produktet, uden at være blevet manipuleret med.

  Fortrydelsesret ved brugte varer
  Der er 14 dages fortrydelsesret for varer, som du har taget i brug. Hvis varen er blevet brugt kan den fortsat returneres under fortrydelsesretten. Som forbruger må man i princippet kun tage varen i øjesyn, altså afprøve dit køb som i en fysisk forretning. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde varen fungerer på. Er varen brugt kan du kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Det er forbrugeren som skal betale for evt. værdiforringelse. Den værdi fastsættes efter, hvad vi kan få for varen i et videre salg.

  Gratis ombytning af varer
  Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse eller en anden vare til samme pris, tilbyder vi dette gratis. Vi dækker både returfragten og fragten på den nye størrelse, hvis du ønsker at ombytte en vare.