Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Ok!

Kan vi regne med foråret?

Udgivet d. 02/08/2018 af Rasmus Skaarup


Hér hos S.T. VALENTIN er der bred enighed om, at vinteren har været noget nær den længste i mands minde. Det er ikke nødvendigvis noget, vi bygger på aktuelle fakta, men vi kan ikke være de eneste, der savner lysere tider og markant bedre vejr?

Som danskere, må vi dog også indse, at vejret ikke er noget vi kan regne med herhjemme. Ikke desto mindre, må vi forvente at temperaturen stiger indenfor en overskuelig fremtid, hvilket betyder, vinterjakken skal erstattes med forårs- og overgangsjakker.
RAINS nyder efterhånden, med deres overtøj, stor succes verden over, og brandet har for længst manifesteret sig selv som eksperter, når det kommer til både jakker og bukser, der holder regnen ude.
Med deres viden indenfor feltet, er det derfor også naturligt at viderebygge parolen af produkter. Og det er præcist hvad de har gjort med deres 'Thermal Collection', som indeholder forede, åndbare og selvfølgelig vandtætte jakker.

Ligesom en klassisk frakke, et par chelsea boots og basic T-shirts bør være i den moderne gentlemans garderobe, er en bomber jacket også blevet et item, vi mener, skal være en del af enhver mands tøjskab.
Du får med en bomberjakke et casual og street look, der passer til både et par dress pants og et par jeans. Det gør den perfekt til hverdags brug og netop dét, har en stor andel i, hvorfor vi mener, en bomberjakke er essential i din garderobe.

Med sit vandtætte ydre bringer RAINS' B15 Bomber Jacket en ekstra dimension til, hvad vi normalt forbinder med en bomberjakke og med foringen i RAINS' 'Thermal Collection' har du en en overgangsjakke, der er ideel til især det danske vejr.

Vær ikke bange for at vælge overtøj med stærke farver, som vi har stylet sættet hér. Med en neutral farve på bukser og fodtøj, får jakken lov til at skinne igennem og vi er især vilde med RAINS' røde farve. På ekstra kolde dage, kan du med fordel kombinere den med en rullekrave, der varmer godt om halsen.
Bomberjakken giver dig sammen med et par dress pants et godt mix af streetwear og den mere dressy garderobe. Prøv fx. Les Deux' Como Suit Pants.
Hvide sneaks er efterhånden blevet legit at bære året rundt og foråret er bestemt ikke en undtagelse! Prikken over i'et er en taske, så du altid kan have dine nødvendigheder med dig rundt og hvorfor ikke matche farven med jakken, når du har muligheden?!

Mere læsning til en gentleman
Glem alt om den røde, frugtagtig og kedelig limonade daiquiri - Mød den originalen:...
Læs mere
Hvordan udvælger I de rigtige mærker til butikken? Vi bruger meget tid på at hån...
Læs mere
Dagens cocktail præsenteret af Castenskiold, er til dig, der denne weekend skal impo...
Læs mere
Det er blevet tid til cocktails for den moderne gentleman! Der skal fokuseres på bou...
Læs mere
Comment form has been disabled.