Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Ok!

CPH Fashion Fair AW18

Udgivet d. 02/08/2018 af Steffen Larsen

CFW som er nordens største modeuge, bliver afholdt to gange årligt i februar og i august. Mens hele modeindustrien og influenter finder de mest stilfulde outfits frem, gør de respektive brands sig også klar til at vise der kollektioner frem, som de har arbejdet længe og hårdt for. Når runwayen kommer til live er alt fra dansk til internationale, nye og etableret samt klassiske og street modeller og brands på runwayen Skandinavisk design er kendt for at være unikke, som passer perfekt et en elegante stil, som et er godt match med den moderne gentleman.

I uge 5 var der Copenhagen fashion week, hvor hele den danske modeverden var med, hvilket S.T. Valentin også var med til. Vi bruger fashion week til at finde de nye styles der skal ind i butikken, men også til at finde upcoming brands og selvfølgelig få vendt verdenssituationen med alle vores leverandører. Under vores tur blev der besøgt en masse forskellige brands, vi var forbi flere af vores hovedbrands som, Les Duex, Shoe the bear, H2O, Colorful Standard og BLS Hafnia. Under alle besøgende var der masser af snak, hvad bliver den de nye trends, hvilke farver slår igennem, hvilke materialer skal der bruges og meget mere. Vigtigst af alt var det dog at få købt en masse nye vare ind til butikken, som vi glæder os utrolig meget til at vise frem for jer. Vi holder os i samme bane med den moderne gentleman, men der er masser af nye spændende ting på vej!

Mere læsning til en gentleman
Glem alt om den røde, frugtagtig og kedelig limonade daiquiri - Mød den originalen:...
Læs mere
Hvordan udvælger I de rigtige mærker til butikken? Vi bruger meget tid på at hån...
Læs mere
Dagens cocktail præsenteret af Castenskiold, er til dig, der denne weekend skal impo...
Læs mere
Det er blevet tid til cocktails for den moderne gentleman! Der skal fokuseres på bou...
Læs mere
Comment form has been disabled.