Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Grooming /

Barbering

Hører du til én af dem, der kan gro skæg, så skylder du både dig selv og dine kvindelige modstykker at pleje det.

Vi sætter pris på en gennemført gentleman. Med barberingsprodukter fra Mühle får du et bredt udvalg af barberskraber, barberkost og holdere, som laver nogle af verdens bedste barbergrej. Produktionen og materialerne kontrolleres ned til mindste detalje og sikrer dig den bedste barbering med stil. Med en DE-skraber får du en klassisk old-school barbering. Skraberen anvender de såkaldte Double Edge barberblade, som er skarpe på begge sider med kun ét skær. Den ultimativt største fordel ved at skifte din almindelige skraber ud med en klassisk.

Der er lige så stille kommet flere og flere gammeldags barber-shops landet rundt. Her hos S.T. VALENTIN bifalder vi den tendens og vil gerne opmuntre til at man prøver at skabe samme stemning derhjemme. En god barbering tager tid, men det er bestemt besværet værd. På med shaving cream og gør arbejdet med en gammeldags skraber - Dit skæg vil takke dig!