Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.

Grooming

Grooming til den moderne gentleman

BARBERSKRABERE

Hos S.T. Valentin finder du et bredt udvalg af barberskrabere fra Mühle, som laver de lækreste skrabere i bedst kvalitet.

Vi sætter pris på en gennemført gentleman. Med barberingsprodukter fra Mühle får du et bredt udvalg af barberskraber, barberkost og holdere, som laver nogle af verdens lækreste barbergrej. Produktionen og materialerne kontrolleres ned til mindste detalje og sikrer dig den bedste barbering med stil

Med en DE-skraber får du en klassisk old-school barbering. Skraberen anvender de såkaldte Double Edge barberblade, som er skarpe på begge sider med kun ét skær. Den ultimativt største fordel ved at skifte din almindelige skraber ud med en klassisk

Barberbladene hertil er meget billige - De koster kun 25 kr for 10 barberblad - Så du behøver ikke længere gå på kompromis med bladets skarphed. Derudover får du en meget bedre og tættere barbering. Det kræver lidt tilvænning at bruge en DE-skraber, men hurtigt vil du se, at du får en mere irritations-fri barbering. 

 

BARBERKOSTE

Hos S.T. Valentin finder du din nye eksklusive barberkost af aller bedste kvalitet. Barberkosten laver din favorit barbercreme eller barbersæbe om til en lækker cremet skum. Det er en fornøjelse at fordele barberskummet med en ordentlig barberkost. Børsterne virker exfolierende på huden og løfter skægstubbene så barberskummen kan komme ind under de små hår.

Det sikrer dig en glat og tæt barbering hver gang. Så længe du behandler din barberkost korrekt og hænger den til tørre på en Holder efter brug, kan du have glæde af den i mange år. Skal du se om en rigtig vådbarbering er noget for dig, er det fint at starte med en barberkost med kunst- eller naturhår. Vil du ofre lidt mere kan vi varmt anbefale en barberkost med ægte grævlingehår i den blødeste og lækreste kvalitet.

 

Barbersæt

Med et barbersæt har du din egen eksklusive barbersalon hjemme på badeværelset. Opnå den perfekte barbering med et komplet sæt. Produkterne i sættene er nøje udvalgt så de virker optimalt sammen. Du får præcis, hvad du behøver for en tæt og komfortabel barbering. Og når du køber et komplet sæt opnår du desuden en fordelagtig pris med ekstra stor besparelse. Sættene er lavet i et utal af farver, materialer og træsorter, så du kan finde præcis dét sæt, der afspejler din personlighed.

Leder du efter den perfekte gave til din kæreste, mand eller far, der absolut ikke går på kompromis med kvalitet, så er du kommet til det rette sted! Et komplet håndlavet sæt, der oser af luksus og lækkerhed. 

 

Dufte

Her finder du vores udvalg af parfumer og aftershave, som alle er maskuline og lavet af ingredienser i høj kvalitet. Nogle er friske med citrusnoter, andre leder tankerne mod skovbunden med noter af forskellige træsorter, men du finder også klassiske eller mere diskrete og elegante herredufte. Plej din hud med aftershave, parfumer og barbercreme fra Floris London. En række udsøgte parfumer til mænd, der både benyttes af de kendte og velovervejet gentlemen.

Tandpleje

Hos S.T. Valentin finder du forskellige forfriskende tandpasta fra Marvis, samt den originale Marvis tandbørste, som er  enkel og stilfuld.Perfekt i toilettasken pga. den medfølgende børstebeskytter.