Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Fri fragt over 499 kr. - Dag-til-dag levering - A Gentleman's Agreement
ESSENTIALS 2.0

ESSENTIALS 2.0

Udgivet d. 26/10/2018

Den opmærksomme følger af og kunde i S.T. VALENTIN vil kende til vores "Essentials", hvor vi tidligere har sammensat outfits og forsøgt at inspirere vores trofaste læsere og loyale kunder til, hvordan vi mener, den moderne gentleman bør klæde sig i diverse sammenhænge. Det kunne fx være til mærkedage som jul, nytår og påske. Det kunne også være til outfits, der inspirerer til, hvordan man kan klæde sig, når man skal en tur på stranden eller en tur i skoven. Dét og meget meget mere.


Eftersom vores "Essentials" imidlertid har været sat på stand-by, har flere af jer spurgt på, hvornår indlæggene ville vende tilbage, så I igen kunne lade jer inspirere.
Grunden til, "Essentials" har været på stand-by er, at vi har ledt efter en ny form at præsentere vores bud på outfits på og vi kan nu introducere "Essentials" i en ny form. Med inspiration fra, hvordan vi førhen viste dem, kan man kalde det "Essentials 2.0" og vi håber, I vil tage godt imod dette indlæg og de indlæg vi fremover vil præsentere.

Denne uges sæt tager udgangspunkt i vigtige items, vi mener, den moderne gentleman bør have i sin garderobe, når efterårsvejret rammer. Sættet indeholder derfor bl.a. en frakke, halstørklæde, handsker og et par støvler!Pace Coat fra Libertine Libertine
Det første, vi tager udgangspunkt i, er en frakke. Vi mener, hos S.T. VALENTIN, at en god frakke er et af de vigtigste elementer i enhver moderne gentlemans garderobe. Om man ønsker en mere neutral farve, som fx. sort, brun eller grå, eller om man tør skeje lidt mere ud, og fx bære den viste på billedet, fra Libertine Libertine, skal være op til den enkelte - men uanset hvad, bør du altså have en frakke i din garderobe!
Er du til en mere enkel frakke, kan du tjekke følgende ud: Won Hundred / Julius Coat, Les Deux / Frielle Tailored Coat eller se vores fulde udvalg af frakker hér.

Libertine Libertine frakkeKarlo Scarf fra Wood Wood
Sammen med en frakke, er det altid en god idé med et halstørklæde til de ekstra kolde dage. I dagens outfit tager vi udgangspunkt i en farverig jakke, og i dette tilfælde vil vi derfor tilsætte et mere neutralt halstørklæde. Omvendt kunne man skeje ud med et mere farverigt halstørklæde, hvis man har valgt en mere neutral frakke. Du kan se vores fulde udvalg af halstørklæder hér.DANTE 3000 fra Læd'r
Når det er så koldt, at du bliver nødt til at bære et halstørklæde sammen med din frakke, er det oftest også nødvendigt med et par handsker eller, som i dette tilfælde, et par luffer!
Hos S.T. VALENTIN er vi helt vilde med Læd'rs DANTE 3000 luffer, der har detaljer, man ellers sjældent ser i et par handsker eller et par luffer. DANTE 3000 kommer bl.a. med et aftageligt og justérbart bælte, som gør, at du kan have lufferne hængende om nakken, så du ikke risikerer at miste dem!Belief Trousers fra Libertine Libertine

Habitbukser vil forevigt være en klassisk og fast bestanddel af den moderne gentlemans garderobe. Det samme er selvfølgelig tilfældet i denne sæson!
Mange har fået anskaffet sig et par sorte, grå, blå og/eller flere farver, så måske det er tid til at udvide garderoben lidt? Belief Trousers fra Libertine Libertine er, med dets mørkebrune panel langs begge ben, et godt bud på et par bukser, der skiller sig en smule ud fra mængden. Samtidig er pasformen i bukserne super universel - hverken for slim eller for bred. Alt i alt et glimrende fit til alle sammenhænge!
Ønsker du et par mere klassiske habitbukser, kan du se vores fulde udvalg hér.Johan High Tracking Boot fra Won Hundred
Efteråret er også synonym med et par fede boots. Johan High Tracking Boots fra Won Hundred drager inspiration fra hiking og er ligeså anvendelige til en tur i skoven, som de er til dette outfit!
Er du til et mere klassisk look, kan du finde vores fulde udvalg af støvler hér.Denne uges sæt består af følgende:

Libertine Libertine / Pace Coat | Red Navy Green
Wood Wood / Karlo Scarf | Dark Green
Læd'r / DANTE 3000 | Black
Libertine Libertine / Belief Trousers | Black
Won Hundred / Johan High Tracking Boots | Shoe Black
Colorful Standard / Classic Organic Tee | White
Mere læsning til en gentleman
S.T. VALENTIN har ny fyldt lageret op med de fedeste solbriller til sommeren 2019. Ov...
Læs mere
Glem alt om den røde, frugtagtig og kedelig limonade daiquiri - Mød den originalen:...
Læs mere
Hvordan udvælger I de rigtige mærker til butikken? Vi bruger meget tid på at hån...
Læs mere
Dagens cocktail præsenteret af Castenskiold, er til dig, der denne weekend skal impo...
Læs mere
Comment form has been disabled.