Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

Doxa
Synchron Conquistador

2.000,00 kr
Produktet er desværre udsolgt
Oftest er nye varer på vej og ellers kan de hurtigt skaffes. Kontakt os og få besked med det samme.
Produktbeskrivelse

Schweiz har en kendt og anerkendt urtradition. Lige fra kukure, lommeure til armbåndsure. Der er mastodonter som Omega, Rolex, Patek Philip, Longines, Jaeger Lecoultre... til mindre og mere ukendte urmærker. Det gør dog på ingen måde urene har lav standard og kvalitet er derefter. Der findes utallige kvalitetsmærker som ikke er særlig kendte i den brede offentlighed. Doxa er herindunder. Doxa blev stiftet i 1889 af Georges Ducommun. Doxa lavede primært dressure, og etaplerede sig stille og roligt som en vigtig spiller i urbranchen. I 1960'erne skiftede de dog fokus og nu var det dykkerure som fik deres største opmærksomhed. Siden er de kendte for at lave rigtig gode dykkerure. Den franske undervandsopdager Jacques Cousteau brugte Doxa. Desuden producerede firmaet mange værker til andre urmæker. 


Dette Doxa er et automatisk herre ur fra midt i 1970'erne. Urkassen er gulddoublé og pudeformet.
Urskiven er af sølv, men solen og tiden har sat sit aftryk og patineret uret til en champagnefarve. Skiven er prydet med sorte visere og timemarkører. Uret måler 35 mm uden krone, hvilket var almindeligt for herreure i den tid. Kl. ”6” er der datoanvisning som kan justeres når kronen tages ud og første ”hak”. Andet ”hak” placeres viserne. 
 


Da uret er af ældre dato, foreslås det at tiden stilles hver morgen. Tag uret op til øret og bliv familiær med hvor meget det skal trækkes op. Uret kan ikke tåle vand.

Features

- Uret måler 35.5 mm uden krone