Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
The SALE is on: spar op til 50%
Brands /

Zanerobe

Zanerobe
Det australske brand Zanerobe har siden 2003 præget modebilledet med designs der udover at være ekstremt behagelige at have på, også er classy nok til at bære på kontoret. Den klassiske pasform kombineret med eksklusivt udseende og dragende detaljer, danner den perfekte ramme for kollektionen som du finder nedenfor!

Zanerobe t-shirts, chinos, sweatshirts, skjorter og meget mere i S.T. VALENTIN

Zanerobe blev grundlagt i 2003 af de to australske drenge Leith Testoni og Jono Yeo. Det hele startede med at de syntes der var et hul i tøjmarkedet, og der manglede et stykke tøj der udover at være behageligt nok til en dag på sofaen også kunne være præsentabelt nok til at bære på kontoret. Lidt derefter kom “The Sureshot Jogger” til verden, og Zanerobe har ikke kigget sig tilbage siden. Brandet har nemlig siden starten haft kæmpe succes med deres designs, og det er derfor heller ikke tilfældigt at tøjet bæres af verdensstjerner som David Beckham, Justin Bieber og Jay Z!

Hos S.T. VALENTIN har vi et nøje udvalg af de populære og bedst solgte 
t-shirts, chinos, sweatshirts, skjorter og accessories, der passer ind i enhver gentlemans garderobe. Udover et snorlige design kan produkterne fra Zanerobe sikre dig at du har tøj hængende af højeste kvalitet. 

Innovative designs med fokus på det komfortable

Zanerobe er kendt verden over for deres innovative tiltag til måden vi klæder os på. Deres vision om at skabe kollektioner med stilrene linjer, klassiske pasforme og funktionelle silhuetter, samtidig med at alt tøjet skal være komfortabelt at have på, lige meget hvilken anledning man klæder sig på til, lykkedes Zanerobe rigtig godt. Som i kan høre vil rosen og begejstringen ingen ende tage, og vi kan derfor med garanti sige god for det australske brand!