Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

Wood Bird

Wood Bird forstår at skabe kollektioner der emmer af skandinavisk stil. Med toner i det mere street'ede og cool udtryk, passer det både ind i den formelle og afslappede stil. Vi forhandler bl.a. de populære habitbukser og shorts nedenfor!

Hvem er Wood Bird

Wood bird er er et dansk brand der på kort tid har opnået stor popularitet i det danske modelandsskab. Brandet blev stiftet af Cheung W. Cheung i 2010 i Herning i Jylland. Brandet er blevet kendt for at lave kollektioner med enkle stilrene designs. Ideen omkring Wood Bird er at skabe kollektionerne ved at lade sig inspirere af klassiske styles og kombinere dansk æstetik med skandinavisk håndværk. Wood Birds kollektioner stræber efter at skabe et samlingspunkt mellem fortiden, nutiden og fremtidens modetendenser. Disse forskellige tendenser og stilarter skal forenes i en selvsikker mainstream stil der er tidsløs, men samtidig ikke skal blive kedelig. Woodbirds kollektioner bliver derfor ikke sat i søen med de største armbevægelser på markedet, men ambitionerne matcher i den grad de store brands. Brandet fra Jylland tror på at kunne skabe sit eget udtryk uden at lade sig påvirke af proklamerede tendenser i de forskellige medier. De prøver at fokusere på at lave tøj der fungerer i nuet og udvælger de trends de vil følge ud fra instinktet og følelserne. Målet for Wood Bird er at producere tøj, som bliver favoritten i herre garderoben og tøj som kan genbruges sæson efter sæson.

Obscure kollektionen

Wood Bird udsender hvert år kollektioner, som ikke er særlig store og dog har de formået at sætte sit aftryk den nyeste kollektion fra Wood Bird hedder ’’OBSCURE’’ og er den tager inspiration i det sporty look der dominerede i 70’erne. Kollektionen forener det sportsorienterede tøj med det klassiske og enkle skandinaviske design. Tøjet i kollektionen indeholder derfor de klassiske denim jeans i retro farver, med en lidt løsere pasform end normalt som man kender fra 70’erne. Udover dette er der brug af materialer som russkind og fløjl. Fælles for alt tøjet i kollektionen er at det er afslappet og enkelt uden at blive kedeligt og uden at gå på kompromis med Wood Birds DNA.

Suit pants der virker

Wood Bird er efterhånden blevet kendt for deres habitbukser med den fantastiske pasform. Wood Birds Steffen Twill Pants var noget af det første brandet sendte ud på markedet. Bukserne har opnået stor popularitet og når man først har prøvet dem på forstår man hvorfor. Bukserne sidder tæt uden at føles for stramt og har en tilpas mængde stretch hvilket giver bevægeligheden et nøk opad og giver muligheden for at smøge dem op uden problemer. Bukserne kommer i forskellige farver såsom sort, mørkegrå, lysegrå og i forskellige kvaliteter så man kan have noget variation. Prisen er som alt Wood Bird producerer på et fornuftigt niveau og ser man på kvaliteten man får for pengene er der ingen tvivl om at det er ’’value for money’’. Habitbukserne fra Wood Bird bliver hurtigt en favorit i garderoben og man har nærmest ikke lyst til at have andre bukser på, når man ved at der ligger et par Steffen Pants og venter i skabet.