Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Won Hundred

Den skandinaviske stil skinner igennem Won Hundred’s kollektion med rock ’n’ roll attitude! Det er tøjet der skal underbygge personligheden af dem som bærer tøjet og ikke diktere hvem du er.

WON HUNDRED - Dansk design fra øverste hylde

Won Hundreds vision er at være et brand der er tidsløst og fastholder sin relevans i modebilledet uanset skiftende tendenser. Brandet stræber efter at skabe tøj der egner sig både til de formelle anledninger, samt de mere afslappede af slagsen. Det er en kunst at gøre det simple godt, men det mestrer Won Hundred til perfektion.  

Won Hundred blev grundlagt i 2004 af kreativ direktør Nikolaj Nielsen og siden da har det danske mode brand haft stor succes og fortsætter den dag i dag med at have vind i sejlene. Nikolaj Nielsen havde længe gået med en drøm at at skabe sit eget brand og fik altså den drøm opfyldt i 2004. Won Hundred arbejder med sine kollektioner ud fra tankegangen om at værdsætte det enkle design og elegancen der ligger heri. ’’Rock and Roll’’ har haft stor betydning for den stil, som Won Hundred arbejder med og dette afspejler sig i deres flittige brug af læder og denim. Generelt bliver der kun brugt materialer af utrolig høj kvalitet, uden at designet tiltrækker sig unødvendig opmærksomhed.

Simplicitet i absolut topklasse

Tøjet fra Won Hundred passer til det meste og er i super høj kvalitet. Vi fører et bredt udvalg af jeans, jakker, bukser, t-shirts og meget mere. Grunden til at Won Hundred er så populært som det er, skyldes den tidsløse stil. Won Hundred har gjort sig eksperter i at producere tøj der har alt hvad der skal til for at blive et hit i gareroben. Won Hundred har meget fokus på den perfekte pasform, når de laver deres kollektioner. Netop pasformen er utrolig vigtig når man køber tøj der ikke skiller sig ud med vilde farver eller mønstre.

Won Hundreds jeans er med klassisk 5-lomme design og uden for mange unødvendige detaljer. Målet har været at skabe jeans man har lyst til at have på hver eneste dag og som ikke går af mode. Udvalget består af jeans i de klassiske farver, men der er også plads til items med lidt mere kant, såsom jeans med slid på knæene. Won Hundred bukser er også i høj kvalitet og indeholder de meget populære jakkesætsbukser i cropped design.

Mangler du noget overtøj til garderoben så er en Won Hundred jakke også et utrolig godt bud. Ligesom det andet tøj Won Hundred producerer så er jakkerne også i høj kvalitet og med enkle designs. Brandet laver alt lige fra denimjakker til frakker der giver varme når temperaturerne falder.

Tøj med bæredygtighed i højsædet

Won Hundred gør aktivt en indsats for at beskytte miljøet, i forhold til udfordringer som forurening og dårlige arbejdsforhold for medarbejderne hos leverandørerne. Won Hundred mener at det er alle virksomheders ansvar, uanset størrelsen, at arbejde for at gøre verden et bedre sted. Won Hundred har også skabt deres Green Cross Label. Dette mærke betyder at tøjet er lavet af organisk materiale og skulle gerne bidrage til at andre virksomheder ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid. Won Hundred arbejder for bedre vilkår for leverandørenes medarbejdere, sundere livsstil hos modeller, samt forbedring af dyrevelfærd og at formindske forurening. Du kan altså med andre ord, med god samvittighed købe tøj fra Won Hundred.

Udover dette har Won Hundred specialdesignet en t-shirt med det formål at ændre vilkårene for homoseksuelle i Tjekkiet. Homoseksuelle mænd og kvinder i Tjekkiet er blevet forfulgt og tortureret for deres seksuelle orientering, hvilket gav anledning til kampagnen ’’Love Is Not A Crime’’. Won Hundred donerede al overskud af salget af t-shirts til det formål at støtte kampen for homoseksuelles rettigheder.

Vi er super stolte over at have Won Hundred hos os og er meget spændt på at se hvad det danske modebrand præsenterer i fremtiden. Vi er sikre på at Won Hundred vil fortsætte med at lave super skarpe kollektioner der inspirerer os alle til at sætte pris på det enkle design.