Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Wolverine

Wolverine har overlevet mere end 100 års konstante forandringer i modeverdenen. Med støvler fra Wolverine er du sikker på tørre og varme fødder i vinterhalvåret.

Wolverine støvler - 1000 Mile Boot

Wolverine støvler er ikoniske klassikere, der har overlevet 100 års konstante forandringer i modebilledet. Med modellen 1000 Mile Boot har det ældgamle amerikanske brand holdt minearbejdere, jernbanesliderne og modefolket klædt solidt og stilrent på gennem et århundrede.

De første støvler fra Wolverine kom til verden i Rockford, Michigan, USA, i 1883, og den legendariske støvle, 1000 Mile Boot, revolutionerede markedet og søsatte brandets senere verdensomspændende eventyr i 1914.

Designet har holdt lige siden. Med smal silhuet, rene linjer og sublim kvalitet er støvlerne fra Wolverine stadig efterspurgt af den modebevidste del af befolkningen her mere end 100 år efter.

1000 Mile Boot er en garant for varme og tørre fødder i vinterhalvåret, og så sørger den unikke læderkonstruktion for en smuk patina, der gør støvlerne smukkere år for år.

S.T. VALENTIN forhandler 1000 Mile Boot online

I S.T. VALENTIN forhandler vi et godt udvalg af Wolverine online og i butikken i Aarhus. Vi er glade for at kunne præsentere 1000 Mile Boot i tre farvenuancer, black, brown og cordovan.

Læderstøvler fra Wolverine er et bekendtskab for livet. Læderet bliver kun smukkere med alderen, og 100 års studier i kvalitet, konstruktion og håndværk har sikret Wolverine en position som garant for støvler af allerhøjeste karat.

1000 Mile Boot designet har nu holdt i over 100 år, så vi tror på, at det også vil holde de næste 100 år. Fordi perfekt kvalitet, god stil og banebrydende komfort aldrig går af mode.

S.T. VALENTIN udvider Wolverine-sortimentet

Hos S.T. VALENTIN er vi stolte forhandlere af produkterne fra Wolverine. Støvlerne fra det amerikanske brand skriger af kvalitet og til sæsonen udvider vi nu sortimentet med modellen, Kilometer Boot, som fås i både sort og brun.

Fælles for alle Wolverines støvler er den høje kvalitet og Kilometer Boot er ingen undtagelse. Som med den ikoniske 1000 Mile Boot er Kilometer Boot 100% håndlavet i USA.

Læderstøvlerne har en klassisk welt-konstruktion og en sablet lædersål, hvilket medvirker til den lange holdbarhed, støvlerne fra Wolverine er kendt for.