Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

WHY7

WHY7

En læder- og skindjakke er et must have i enhver garderobe og en sikker modeinvestering. Et brand der har specialiseret i at lave de mest alsidige jakker i din garderobe er det danske WHY7, der i sin tid gav sit hjerte og håndværk hen til at producere nogle af Danmarks bedste kvalitetsjakker.

WHY7 skind og læderjakker i S.T. VALENTIN

Et brand der har specialiseret sig i at lave skind og læderjakker er det danske WHY7. Den tidligere opstarter af Punk Royal brandet gav sit hjerte og håndværk hen til at producere nogle af Danmarks bedste kvalitetsjakker, og da kom why 7 til verden.

En læder jakke er et must have i enhver garderobe, og en solid modeinvestering. Du kan bære din læderjakke som en del af et cool og afslappet look med en casual tee og et par jeans, og du kan bære den over en skjorte og habitbukser for et mere dressy look. Læder og skindjakken er den mest alsidige jakke i din garderobe og går godt til næsten ethvert outfitt!

Skind og læder er blevet båret af forskellige mænd gennem tiden, lige fra hulemænd, soldater og rock and rollers! Intet udstråler maskulinitet og råstyrke som en læder og skindjakke.

Why7 jakkerne er fremstillet af materialer i højeste kvalitet der sikre at du kan have din jakke mange år ud i fremtiden. Produkternes holdbarhed og alsidighed gør dem til en bærende kraft i garderoben.

En ægte læderekspert udtaler ”Læder er slidstærkt og læder er pænt. Også over længere tid. Læder får med tiden sit eget liv og udtryk, for når det er gået til, kan man se, at det er blevet brugt. Desuden vil det forme sig efter den, der har gået med det, og derfor er det et meget individualistisk materiale. Den slags patina er rigtigt pænt – især til læderjakker”.