Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

What a Man Should Know

Mix en old fashioned, fæld et træ, få dine sneaks til at skinne og bind et slips! Kravene til den moderne gentleman har aldrig været højere. S.T. VALENTIN har plakater, som hjælper dig perfekt på vej – og så spreder de stemning på dine vægge.

Hos S.T. VALENTIN producerer vi vores egne plakater.

Oprindeligt var vores plakater tiltænkt som dekorationer til vores butik, vi har designet et par plakater, som kredser omkring temaet "What A Man Should Know". Efterspørgslen blev så stor, at vi besluttede os for at sælge dem. Så hvis du er i akut behov for at vide, hvordan man får en bartenders opmærksomhed eller hvordan man flår en elg, så tage et nærmere kig på dem ovenfor.

What A Man Should Know Bog

I en ny, flot bog vil aarhusianske modefolk lære dig at købe det helt rigtige vintage-ur, binde et slips og knappe en BH op med én hånd som en ægte moderne gentleman.

For at udbrede deres fortolkning af den moderne gentleman udgav grundlæggerne af modebutikken og webshoppen S.T. VALENTIN i 2013 et onlinemagasin. Året efter tog de skridtet videre og udkom med et trykt magasin. Og hvad gør man så i 2015, når same procedure as last yearikke er en mulighed? Man udgiver selvfølgelig en bog.

»Vi begyndte i et ydmygt kælderlokale for seks år siden og har lige siden fulgt en rød tråd for at nå hertil, hvor vi er i dag. Vi kunne have udgivet et nyt magasin, og det ville have været kræ vende nok. Men vi kunne ikke dy os for at prøve noget helt nyt,« siger Nikolaj Valentin, der sammen med Steffen Larsen er indehaver af S.T. VALENTIN i Aarhus.

»What A Man Should Know« er et opslagsværk til den moderne gentleman, hvor illustrationer og tekst guider læseren gennem de mange udfordringer, en gentleman står overfor anno 2015.

»Kravene til den moderne gentleman har aldrig været højere. De dage er talte, hvor det var nok at holde døren for sin kvinde, bære indkøbsposerne for den ældre dame i nabohuset og købe blomster med til kæresten på vej hjem fra arbejde,« skriver S.T. VALENTIN i bogens forord.

40 ILLUSTREREDE GUIDES I SMUK INDPAKNING

I S.T. VALENTINS verden må den moderne gentleman være i stand til at gro sine egne chilier, fæ lde et fuldvoksent træ og åbne en BH med én hånd bare for at nævne få eksempler.

I bogen kan læseren bladre sig gennem 40 illustrerede guides i 10 forskellige kategorier som clothes, handyman, ladies, og wild life for dermed at blive lidt klogere på godt gentlemanskab.

Inspirerende indhold kræver et smukt ydre. Bogens omslag er derfor lavet i kraftig, rustik Geltex med teksten »What A Man Should Know« præget ned i. Og med 150 grams kvalitetspapir danner bogens sider en æstetisk indramning for de dekorative illustrationer.

Under parolen »What A Man Should Know« forsøger vi at at formidle vores opfattelse af den moderne gentleman og inspirere til godt gentlemanskab. Her finder du et udvalg af vores egenproducerede produkter der indbefatter plakater, vores bog og accessories.


Plakater til den moderne gentleman

S.T. VALENTIN har plakater, som hjælper dig perfekt på vej - og så spreder de aura stemning på dine vægge.

Mix en old fashioned, fæld et træ, få dine sneaks til at skinne og bind et slips! Kravene til den moderne gentleman har aldrig været højere. De dage er talte, hvor det var nok at holde døren for sin kvinde, bære indkøbsposerne for den ældre dame i nabohuset og købe blomster med til kæresten på vej hjem fra arbejde.

Kønsrollerne er viskede ud. En gentleman anno 2015 skifter sin babys ble med samme selvfølgelighed, som han skifter dækkene på sin Volvo. (Han står i køkkenet og laver bearnaisesauce fra bunden efter mormors opskrift, handler dagligvarer i ulvetiden og stryger selv sine skjorter.) Selvfølgelig.

Er den moderne gentleman så blevet en feminin kludedukke, skrøbelig som en blomst på en stilk af is? Nej. Han er mere mand end nogensinde før. En mand, der rummer de nye tider, hvilende i sig selv og sin konstant forandrende manderolle.

Derfor gror han sine egne chilier, derfor gør han en dyd ud af at finde det helt rigtige vintage ur, og derfor ved han selvfølgelig, hvordan man fælder et fuldvoksent træ. Eller gør han?

Se hvordan andre bruger plakaterne på Instagram under #whatamanshouldknow