Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Uncle Bright

Uncle Bright bygger på holdningen om at tøj skal være en investering, ikke et forbrug. Du skal kunne opbygge din garderobe over flere sæsoner, uden at hverken design eller kvalitet bliver forældet. Med Uncle Bright får du en bundsolid garderobe.

S.T. VALENTIN forhandler Uncle Bright

Grundlæggeren af Wardrobe 19, Martin Vestphael, har arbejdet på sit eget mærke på siden i det forløbne år Uncle Bright. Designet er inspireret af traditionel arbejdstøj med den filosofi, at der skabes beklædningsgenstande til at blive båret med en funktionel men stilfuld formål.

UNCLE BRIGHT I S.T. VALENTIN

Vi er utrolig glade for at kunne annoncere at vi som de første bliver forhandlere af Uncle Bright, som den 29-årige Martin Vestphael står bag.

Uncle Bright skabes ikke på baggrund af tidens tendenser, men kigger mere tilbage i historien i stedet for frem. 
Ambitionen er at forene den unikke forståelse og respekt for håndværk som prægede tøjproduktionen for 50-100 år siden før masseproduktion og 'kunstige' materialer blev alt overskyggende.Uncle Bright har en forkærlighed æstetiske materiale og detaljer som er valgt med henblik på et funktionelt samt visuelt aspekt.


 Byggestenene for Uncle Bright er begrebet ”slow-fashion”, og det er ikke ønsket at ramme plet med den nye pantone-farve eller 3-lags membran-polyester
. Uncle Bright værner omkring værdien i at kunne bygge en bundsolid garderobe op over mange sæsoner. Tøj skal være en investering, ikke et forbrug – og din investering skal kunne sammensættes med den nyeste kollektion uden kvalitet og design er forældet og har skiftet retning.


Selv fabrikkerne bag Uncle Bright er unikke

Til at producere Uncle Bright har Martin Vestphael brugt fem forskellige fabrikker i Tyrkiet og en 103 år gammel fabrik i Spanien. Det er på den spanske fabrik i Alicante, han får produceret Uncle Brights sko og støvler. Den spanske fabrik er familieejet og det har den været gennem flere generationer. Noget af det der gør den særligt unik, er at de fortsat bruger maskiner fra 60’erne og 70’erne.

Svejserjakken "Butch" er en tidsløs klassiker

”Butch” er en gammel svejserjakke inspireret fra 1930’erne. Lommerne er flyttet halvt om på ryggen, så der ikke røg gnister ned i lommerne og derved sætte ild til lommetørklæderne. Brystlommen er designet så åbningen lukkes når armene trækkes frem i arbejdsposition og knapperne er skabt i metal for ikke at smelte når der blev svejset.


Pasformen er strammet op i et mere tailored fit, så den kan bæres a la en denimjakke. Perfekt som indendørs jakke (alternativ til blazer) eller som udendørs forårsjakke.