Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

Triwa

Stockholmske Triwa ved hvordan man kombinerer moderne og klassisk design i sine produkter. Kollektionen indeholder ure til enhver smag og så er de endda unisex, så damen også kan være med på moden. Vi forhandler et stort udvalg af Triwa, så tjek udvalget ud nedenfor!

Triwa ure er svensk design direkte fra Stockholm

Triwa ure har med serien Sort of Black skabt sig et usædvanligt gennembrud i modebranchen. Det svenske ur-mærke blev lanceret i 2007 af fire venner, og i dag forhandles urene i flere end 1200 butikker i 20 lande verden over. 

Triwa - hvis navn står for ’Transforming the Industry of Watches’ - designer alle urene fra sit studio i Stockholm, hvor byens atmosfære med barske landskaber og varieret arkitektur sammen med byens stilbevidste indbyggerne udgør en utømmelig kilde til inspiration. Den enkle filosofi består i, at hvert Triwa ur skal leve op til et bestemt krav, nemlig at designerne skal have lyst til at bære uret selv.

Et Triwa ur er japansk præcision og svensk økologi

Samtidig skal kvaliteten altid leve op til designet, der ofte har rødder i moderne svensk designtradition. Japanske Citizen Miyota leverer urværket til Triwas ure, mens læderet til urenes remme kommer fra det økologiske garveri Tärnsjö. Tilsammen sikrer det en indiskutabel høj kvalitet.

I Danmark slog Triwa for alvor igennem med sine ure, da svenskerne indgik i et samarbejde med danske Rasmus Storm fra Storm Copenhagen, der er en af de mest fremtrædende concept-stores i Danmark. Samarbejdet resulterede i modellerne Sort of Black og Sort of Black Gold, og siden kom flere andre udgaver til.

Navnet Sort of Black kommer af det danske ’sort’ og det engelske ’black’ og betyder dermed oversat sort af sort, men kan naturligvis også betyde ’en slags sort’.  Urene i serien har hver deres små elegante detaljer, der med den matsorte baggrund giver et enormt sofistikeret og kontrastfyldt udtryk, som man aldrig bliver træt af at kigge på.

S.T. VALENTIN har altid et bredt udvalg af Triwa ure

S.T. VALENTIN forhandler et stort udvalg af Triwa ure online og i butikken i Aarhus. Selvfølgelig serien Sort of Black, men også en lang række andre modeller. Kollektionen indeholder et ur for enhver smag. Hvad end det skal være sporty og farverigt eller minimalistisk, cool og raffineret, så finder du det i den seneste kollektion. Fælles for alle modellerne er, at urene emmer af omhyggeligt håndværk og eftertænksomt design.

I skrivende stund kan du vælge mellem modellerne Ash Spira, Loch Lansen Chrono, Gleam Klinga, Ray Falken, Charles Falken, Birch Falken, Dawn Klinga, Ivory Falken, Walter Falken, Rose Falken, Ash Nevil, Blue Steel Nevil, Ivory Klinga, Dawn Klinga, Dusk Klinga, Hazel Nevil, Petroleum Nevil, Lansen Chrono Ivory, Midnight Nevil, Ash Nevil, Stirling Lansen, og flere til.

Et Triwa ur er altid unisex, og man risikerer derfor med god sandsynlighed, at kæresten stjæler det fra en (vi taler af bitre erfaringer). Men så er det godt, at der er så mange at vælge imellem, at man sagtens kan have to ure i ”sin kollektion”.

S.T. VALENTIN er blandt de få forhandlere af det eksklusive TRIWA x STAMPD samarbejde

Svenske Triwa har indgået et samarbejde med det hypede brand Stampd, der har rødder i Los Angeles.

Det eksklusive collab er resulteret i et minimalistisk designet ur i mat sort og med elegante, skarpe visere i kontrasterende hvid og med en sort nylon rem.

Som Triwas andre ure er Triwa x Stampd Spira et unisex ur og det har en vandtæthed på 10 ATM.

Foruden dette, er samarbejdet limiteret til et oplag på 1000 stk. på verdensplan, hvilket understreger eksklusiviteten i det nye ur, som nu forhandles hos S.T. VALENTIN og på www.stvalentin.dk