Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Taylor of old bond street

Taylor Of Old Bond Street formår om nogen at give følelsen af at være en rigtig mand. Deres klassiske barbergrej, passer perfekt til en mand der gerne vil skille sig ud. Gentlemen – Stay sharp.


Barbering med heritage

Jeremiah Taylor grundlagde Taylor of Old Bond Street tilbage i 1854. Han åbnede sin salon i Londons fashionable Bond Street og fik hurtigt skabt sig et ry i det britisk high society for sine botaniske ekstrakter. Siden da har "Taylor" traditionen fortsat gennem den næste generation med Sidney, der åbnede salonen i Jermyn Street, som er dagen i dag den officielle Taylor Of Old Bond Street salon.

Taylor Of Old Bond Street er kendt som en af verdens absolut førende producenter af barberprodukter som f.eks. barbercreme, skægvoks og aftershave til mænd. Brandet er indbegrebet af klassisk britisk stil og underspillet elegance, pålidelighed og kvalitet. Produkter er fremstillet og designet til at opfylde de højeste standarder og er lavet af naturlige ingredienser. 

Taylor of Old Bond Street er stadig et familieforetagende den dag i dag.