Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Brands /

Tangent Garment Care

Tangent Garment Care
Hvis du går ind for at give dit tøj et langt og lykkeligt liv er produkterne fra Tangent Garment Care lige noget for dig. De forskellige plejeprodukter sørger for at behandle og rense tøjet på den naturligste og mest effektive måde, så du kan føle dig fresh når du klæder dig på!

Tankerne bag produkterne

Tankerne bag Tangent Garment Care er faktisk meget simple. Det handler om at give dit tøj et langt liv. Det foregår ved hjælp af produkter der på naturligste- og effektiveste vis plejer og renser dit tøj.

Historien og tankerne bag, bygger på medstifter David Samuelssons bedstefar. Davids bedstefar var skorstensfejer og kunne til tider godt fremstå en smule grov i det. Men når det kom til hans garderobe og måden han klædte sig på, var han altid klædt med en vis grad af elegance.Han ejede ikke meget tøj, men det tøj han så ejede, vidste han præcist hvordan han skulle passe og pleje. Hans søndage gik med at børste, stive og presse hans bukser. Og når hans sko ikke sad solidt plantet på hans fødder, var der altid et sko træ i dem. Skoene fik også en tur hver søndag, inkluderet intet mindre end smøring og polering.

Hans tøj var altid på en eller anden måde tydeligt brugt – ikke slidt, men brugt; måske det var fordi han faktisk bar sit tøj længe nok til at efterlade mærker og spor på det – ikke den anden vej rundt.

På et eller andet tidspunkt på vejen hertil stoppede verden med at være så omsorgsfulde – formentligt da masseproduceret og billigt tøj blev introduceret. På grund af den korte levetid var tøj-pleje pludseligt ikke længere noget folk gik op i. I dag er kvaliteten og passionen for håndværk (heldigvis) tilbage – og med det kommer interessen for at produktet bliver plejet og passet ordentligt, så det kan holde endnu længere.

Det er på baggrund af dette, at Tangent Garment Care har sat sig for at levere en overlegen række af plejeprodukter. Produkter der ikke stammer fra den kemiske industri eller lige er slynget ud fra transportbåndet, men derimod produkter, som på naturligste vis giver dit tøj et langt liv.