Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG ET PÅSKEÆG I DIN INDBAKKE ALLE PÅSKEDAGE KL. 09.00. KLIK HER.
Brands /

STV.

STV. er designet med alle vores venner af butikken for øje. Alle jer, der har støttet os siden dag ét! STV. er limiterede, raffinerede, hårdføre og stilfulde produkter med fine detaljer - præcis som ærkekunden hos S.T. VALENTIN ønsker det. Fik du fx. fingre i vores samarbejde med Uncle Bright eller vores 'ESTABLISHED 2008 Long Sleeve Tee'?

STV.

S.T. VALENTIN startede som et dedikeret taske brand grundlagt af Nikolaj Valentin og Steffen Larsen tilbage i 2007. Idéen blev undfanget i Aarhus, fremstillet i Europa, og indlejret i en global ramme i sindet.

Senere er udvalget vokset, alt sammen med stor vægt på luksuriøst design, unik og mageløs kvalitet, og en verden af detaljer. Alle styles kombinerer tradition for klassiske mode med bekvemmelighed og holdning fra gaderne.

Vores mål er at forbedre individualitet og personlighed på den person, der bærer vores varer. Dette er også grunden til, at et S.T. VALENTIN items er et niche produkter. Vores designs appellerer til alle med en forståelse for kvalitet og flot design, samtidig med at udfordre verdens opfattelse af herre tasker.

Alle vores læderbælter er lavet af 100% italiensk kalvelæder, med enkelt design, så man kan nem kan bruge det sammen med resten af ens garderobe.