Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Steamery

Pas bedre på dit tøj. Dampning har flere fordele end blot at udglatte folder. Damp kan anvendes på alle tekstiler – også dem der ikke tåler at blive strøget. Er dit tøj lettere brugt, kan dampning være med til at gøre tøjet mere friskt, og endda fjerne visse lugte. Desuden forbliver farver mere intense, ved brug af damp.

En steamer er et godt alternativ til det klassiske strygejern – det er nemt at anvende og anvendes i hele modebranchen. Den damper tøjet med damp på næsten 100 grader, som trænger ind i stoffet og får fibrene i tøjet til at udvide sig. Det gør at stoffet bliver blødere og genvinder sin oprindelige form. Desuden er dampen med til, at gøre farven på stoffet mere intens.

Endnu en stor fordel ved en steamer er, at idet dampen skydes gennem stoffet, fjernes små smuds- og støvpartikler, hvilket gør at nogle lugte samt det overfladiske skidt forsvinder. Det svarer til at lufte tøjet, eller give det et hurtigt skyl. Det vil altså sige, at man kan strække vaskende lidt længere – og jo færre gange man vasker sit tøj, jo længere holder det – og jo bedre er det for miljøet.

Dampning er mere skånsomt end almindelig strygning, og for mange vil en steamer kunne erstatte deres klassiske strygejern. Dampen fungerer, som nævnt tidligere, ved at udvide fibrene i tøjet, hvor et strygejern udglatter fibrene. Begge resulterer i et rynkefrit udseende, men med forskellige metoder.

En anden fordel ved en steamer er desuden, at dampmundstykket aldrig bliver lige så varmt som dampen, og man kommer derfor ikke til at lave brændemærker – som man ellers kender fra det klassiske strygejern.

I princippet kan man dampe næsten alle tekstiler, med undtagelse af læder og ruskind. Man kan også dampe uld, silkestof og viskose – som ved almindelig strygning nemt kan blive ødelagt.

Vi er helt overbeviste om, at en steamer er vejen frem.