Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ PÅSKEÆG MED GODE DEALS LEVERET DIREKTE TIL DIN INDBAKKE. KLIK HER.
Brands /

Startup Guide

Startup Guide
Startup guide bøgerne er til dig der drømmer om at drive din egen virksomhed. Med disse bøger kommer du et skridt videre drømmen om at starte dit eget.

Startup Guide - hjælp til iværksættere

Startup Guide København og Aarhus giver et sjældent indblik i de to byers iværksætterscener, der kan være med til at gøre livet som nystartet iværksætter lidt lettere.

Iværksætterhjælpen bliver givet i en lækker indpakning med et flot grafisk udtryk, og siderne er spækkede med råd, tips og perspektiv, der kan hjælpe dig på rette vej i din søgen efter fremgang med din nystartede virksomhed.
Start-up guiden indeholder cases, how-to-guides og interviews med erfarne iværksættere fra det lokale start up-miljø. Folk, der kender miljøet og udfordringerne ud og ind, og som har stået i samme situation som dig - og klaret den.

Den danske iværksætter Sissel Hansen står bag de to guides. Hun fik idéen, da hun selv mødte de enorme udfordringer med at starte op som iværksætter i Berlin, en ny by, et nyt land. Siden har hun sammen med sin partner Thomas Nymark Horsted og resten af deres team lavet en guide for både Aarhus og København.