Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Ok!
Brands /

Soulland

Soulland
Fra Soulland finder du alt fra det ekspressive og til det enkle og afdæmpede. Design og håndværk er hentet fra Skandinavien og er inspireret street- og undergrundskulturen. I vores udvalg finder du både t-shirts, sweatshirts og skjorter fra Soulland.
Filter
Filter


Soulland sko, T-shirts, skjorter og sweatshirts i alle verdens modemetropoler

Soulland har i årevis demonstreret et repertoire, der gang på gang får førende internationale modeskribenter til at spidse blyanten og formulere sig i ordforrådets mest begejstrede vendinger. Med alt fra ekspressive og maleriske skjorter til enkle og afdæmpede T-shirts har det danske brand formået at profilere sig på modeverdens allerstørste scener.

New York Times, Euroman, GQ Magazine, ID Magazine, Bangkok Post, The Guardian, Dazed & Confused og Selectism er få medier blandt mange, der siden 2002 har opdaget det danske brand, som man i dag finder i førende modebutikker i New York, Berlin, Paris, London og Los Angeles, mens Soulland har egen butik i København og Bangkok.

Silas Adler er personificeringen af den københavnske gadedreng i Soulland

Den danske designer Silas Adler står bag mærket. I 2012 blev han kåret som årets danske designer ved DANSK Fashion Awards. Han er indbegrebet af den københavnske gadedreng, der kører på skateboard og lytter til hiphop. Og det var med den baggrund og en trang til at skille sig ud, at han i 2002 kastede sig ud i en modeodysse af de større.

Soullands kollektion, som bl.a. består af sko, skjorter, T-shirts, shorts og sweatshirts, bygger på skandinavisk håndværk, hvorfra designprincipperne er hentet. Samtidig er brandet inspireret af metropolernes street- og undergrundskultur, og med årene er det blevet svært at spore, hvor inspirationen kommer fra, fordi mærket har fået sin egen dagsordensættende rolle i storbyernes modemiljøer.

Soulland SS/17

Chefdesigner Silas Adler kombinerer sportswear, streetwear og klassiske items fra herregarderoben i hans SS/17. Det er tydeligt at se - også i denne kollektion - at chefdesigner Silas Adler har en fortid hos skatermiljøet.

Med rod i Soullands oprindelige opfattelser for moderne herretøj, tager kollektionen inspiration fra holdbart design, kvalitetsmaterialer og den grove æstetik fra skateboard kulturen.

S.T. VALENTIN forhandler et bredt sortiment af Soulland online

S.T. VALENTIN forhandler et stort udvalg af Soulland online og i butikken i Aarhus. Vi mener, at det danske mærke hører til blandt den absolutte verdenselite inden for streetgenren. Vi lader os stadig overraske og imponere af de nye kollektioner, og det er nu engang den bedste indikator, vi har for, at et brand bliver ved med at holde sit niveau.